Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Başkan Serdal Adalı, göreve gelirken projede Ziraat Bankası ile iş birliği yapılacağını açıklamıştı. Ancak son alınan bilgilere göre Ziraat Bankası, yaptığı ekspertiz çalışmasının ardından projeden çekildi.Projede diğer paydaşlardan Emlak Yatırım’ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Serdal Adalı’nın son mali genel kurulda Emlak Bankası’yla ilgili herhangi bir açıklama yapmaması, camiada yeni soru işaretlerine yol açtı.Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş çevrelerinde en çok konuşulan isim Serhan Çetinsaya oldu. İddialara göre Adalı yönetimi, Dikilitaş Projesi için Serhan Çetinsaya’nın sahibi olduğu Artaş Holding bünyesindeki Avrupa Konutları ile anlaşma planladığı konuşuluyor.Henüz resmiyet kazanmayan bu olası iş birliğinin, önümüzdeki günlerde nasıl şekilleneceği büyük merak konusu. Beşiktaş camiası, kulübün mali geleceği açısından kritik öneme sahip bu projenin seyrini yakından takip ediyor.Serhan Çetinsaya'nın paylaşımıBeşiktaş’ımızın borcunu sıfırlamak en büyük hayalimdi…Bugün çok şükür bu hayale bir adım daha yaklaştık.7 Ocak’ta başlayan ve yaklaşık 300 gün boyunca bilfiil emek verilen, Cumhuriyet tarihinin bir spor kulübü tarafından gerçekleştirilen en büyük finansal dönüşüm projesinin parçası olmak da bana ayrıca gurur veriyor.Her şey bir kenara…Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Çünkü mali anlamda güç, sportif başarıyı getirir. Buna inanıyorum. Rakiplerle makasın gittikçe açıldığı bugünlerde, böylesine anlamlı ve zaruri bir proje sadece desteği hak ediyor. Her zaman dediğim gibi; Beşiktaş’a hizmet için koltuğa ihtiyaç yoktur. Bugünkü Genel Kurul’da yaşananlar maalesef üzücüdür. Düşmana korku, dosta güven vermemiz gereken günlerde rakiplerin ellerini ovuşturmalarını izliyoruz. Artık birlik zamanıdır. Laf değil ICRAAT, köstek değil DESTEK zamanıdır. #BorçsuzBeşiktaş
️#GüçlüBeşiktaşduhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..