Beşiktaşlım
Forum Üyesi
VOLE'de konuşan Batuhan Hınçal'ın değerlendirmeleri şu şekilde...Batuhan Hınçal: ''Bireysel hatalarda çok fazla konuşulmayan birine daha bir parantezi açmak istiyorum, Ndidi. Yani takımın kaptanlarından bir tanesi. Anladığım kadarıyla çok sevilen de bir oyuncu kulüpteki. Kaptan olmuş. Yani yaptığı hatalar gerçekten akıl alır gibi değil. Galatasaray maçında, orada mesela Mert'le paylaştırırız. Sırtı dönük oyuncuya neden oynuyorsun? Ama Ndidi, 1-0. Ondan sonra Fenerbahçe maçında Asensio'ya gelen topa hamle yapıyor, ıskalıyor, zamanlama hatası. Ndidi 2-0.Son Trabzonspor maçında Ndidi 3-0. Yani bu takımın bonservisi verip aldığı altı numarasın. Oradaki emniyet simidisin sen. Can havliyle savaşanları kurtarması gereken adam sensin. Orada üç tane çok kritik hata yapıyorsun. Ben 60'dan sonra, 65-70. dakikadan sonraki Ndidi performanslarını da hiçbir maçta beğenmiyorum. Hani yolu yakınken, bence Beşiktaş'ın çıkması gereken oyunculardan bir tanesi. Çok fazla konuşulmuyor. Beşiktaş zaten yarıştan kopuyor yavaş yavaş. Puanlar kaybediliyor. Devre arası transferleri gündeme geliyor. Ama bence Beşiktaş'ın orada da çok ciddi bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ben.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..