Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Hasan Arda Kaşıkçı:Ben bugün Beşiktaş'ı beğendim abi. Bu kadar oynayabiliriz zaten. Sol bekim Rıdvan, stoperim Emirhan... İki golü zaten oradan yiyorum, Allah’ın emri. Hakem penaltımı vermiyor, iki tane ben atıyorum, etti üç. Beşiktaş’ın 29 şutu var, 13’ü isabetli. Rakip kaleci Zafer’in 11 kurtarışı var. Beşiktaş tam istediğim gibi oynadı. Önde bastı, rakibi çıkartmadı. Beşiktaş sadece stoperleri ve sol beki kötü olduğu için bugün iki puan bırakarak dönüyor evine. Yeminle bu kadar.Abraham’ınki de kaçar. Bir tane kaçırdı, bir tane de attı. Oynanan oyun beni çok tatmin etti. Beşiktaş’ın hocasını kutluyorum, bak ilk kez. Beşiktaş’a geldiğinden beri hiç kutlamadım Sergen Yalçın’ı ki galibiyetleri de oldu. Mesela Karagümrük maçı… 8 puanlı gariban Karagümrük’ü cılız bir oyunla yendin diye ben seni kutlamam. Ama seni bugün kutluyorum Sergen Hoca. Vallahi kutluyorum. Bu kadar oynar Beşiktaş.Antep, Beşiktaş’la aynı puanı toplamış arkadaşlar. Biz Beşiktaş’ı kalbimizde, gönlümüzde, beynimizde çok yüksek bir yere koyuyoruz ama puanları aynı.Penaltı mı verilmiyor? Penaltı yüzde yüz abi. Biz burada hep ne diyoruz? “Çizgiyi çektin mi inanırım” diyoruz değil mi? Çekilen çizgi de ofsayt. Ofsayt tartışmayalım. Böyle bir rezillik olmaz.Beşiktaş yönetimi ne MHK’yı, ne maçın hakemini, ne VAR hakemini, ne de federasyon başkanını istifaya çağırmalı… Bu federasyon başkanı Beşiktaş’a karşı düşmanca tavır sergiliyor. Kaçıncı bu? Aylardır yapıyor.Beşiktaş Başkanı açıkça federasyon başkanını istifaya çağırmalı. Sen kendin zamanında hakemi odaya kilitleyen adamken, benim başkanım hakemle ilgili konuşuyor diye PFDK’ya sevk ediyorsun. Senin Beşiktaş’a bakışın bu.Galatasaray hakemden miy yanıyor? Fenerbahçe hakemden mi yanıyor? Trabzon hakemden mi yanıyor? Ben “oh olsun” diyorum Beşiktaş dışında yaşananlara. Çünkü niye biliyor musun? Bu federasyon başkanı yüzünden yaşanıyor her şey. Hak etmiyorsun bu koltuğu. Adil bir insan değilsin. İdare edebilen biri değilsin. Barışı, adaleti getirebilecek biri değilsin. Güçlüye göre şekil alan bir adamsın.Yurt dışında açıklama yapmış… “Köpeksiz köy buldular, değneksiz geziyorlar” falan… Ne anlatıyorsun ya? Benim açık penaltım verilmiyor. Ofsayt mı değil mi belli değil.Yazık günah! Bir kulübün hakkını yiyorsun. Bugün Beşiktaş iki puan daha alsa uçmayacak belki ama liderle farkı dokuza indirecek. Milyonlarca insan mutlu uyuyacak. Ha Antep taraftarı insan değil mi? Onlar da mutlu olsun, hak ediyorlarsa olsunlar. Ama benim penaltımı niye vermiyorsun? Helalinden kazanılmış bir penaltı.Vallahi bugün Beşiktaş’ı beğendim ve çok net söylüyorum: Hak ettiği oyunu oynadı, sadece hak ettiğini alamadı.Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..