• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Yıllar sonra gelen itiraf! Ajda Pekkan 'tek pişmanlığım' diyerek açıkladı

Defne

Forum Üyesi
68f1be2ef673ab5ac3669c95.jpg

Harbiye konserinde “Evde kaldım” esprisiyle sosyal medyada gündem yaratan Pekkan, İstanbul Kuruçeşme’de katıldığı bir etkinlikte bu kez anneliğe dair içten açıklamalarda bulundu.

68f1be74f673ab5ac3669c98.jpg

Ünlü sanatçı, gençlerle bir araya geldiği etkinlikte yeni nesle hayranlığını dile getirerek, “Zeki ve parlak bir nesil. Gençleri tanıyınca çok mutlu oluyorum. Kendimi büyütmekten, çocuğa fırsat bulamadım. Gördükçe imreniyorum ama artık geçti” sözleriyle duygulandırdı.

68f1beb2f673ab5ac3669c9e.jpg

TEK PİŞMANLIĞINI AÇIKLADI

Sanat hayatında tek bir pişmanlığı olduğunu da itiraf eden Pekkan, “Çok isterdim piyano veya başka bir enstrüman çalabilmek. Sadece şarkı söylüyorum, ama müziği hep içimde hissediyorum” dedi.

Uzun yıllardır sahnelerin en enerjik isimlerinden biri olan Ajda Pekkan, kariyerine ve sahne disipliniyle genç sanatçılara örnek olmaya devam ediyor.

68f1beddf673ab5ac3669ca0.jpg

50 YILLIK SANAT HAYATI

Gerçek adı Ayşe Ajda Pekkan olan sanatçı, 12 Şubat 1946 tarihinde İstanbul’da doğdu. 1960’ların ortasında “Adnan Şenses ile Turne”de yer alarak sahne hayatına adım atan Pekkan, kısa sürede Türkiye’nin en güçlü sahne performansına sahip kadın sanatçılarından biri haline geldi.

68f1be9ff673ab5ac3669c9b.jpg

1970’li yıllarda “Süperstar” lakabını alan Ajda Pekkan, “Yan”, “O Benim Dünyam”, “Uykusuz Her Gece”, “Bir Günah Gibi”, “Arada Sırada”, “Palavra” gibi birçok unutulmaz şarkıya imza attı. Avrupa’da da tanınan ilk Türk pop yıldızlarından biri olarak Fransa’da albüm çalışmalarına katıldı ve uzun yıllar boyunca müzik kariyerini uluslararası sahnelere taşıdı.

Yabancı Damat'ın Memik Dede'siydi! Arif Erkin Güzelbeyoğlu hayatını kaybetti

Güzelliği, zarafeti ve bitmeyen enerjisiyle her dönemin yıldızı olmayı başaran Pekkan, bugün hâlâ sahnelerin aranan ismi olmaya devam ediyor.
Sanat hayatında 50 yılı aşkın süredir aktif olan sanatçı, Türk pop müziğinin yaşayan efsanelerinden biri olarak kabul ediliyor.

Piyanist Fazıl Say, flüt sanatçısı Aslıhan And ile sade bir törenle evlendi

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.