• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Volkswagen'den 7 koltuklu SUV: Yeni Tayron 2025 başında Türkiye'de

Nurhak

Forum Üyesi
Katılım
11 Eyl 2023
Mesajlar
1,968
Puanları
16
Volkswagen'den 7 koltuklu SUV: Yeni Tayron 2025 başında Türkiye'de

Volkswagen, Touareg’ten sonra Avrupa’da satışa sunduğu en büyük ikinci SUV modeli olan Tayron’u tanıttı. Yeni Tayron’un, 2025 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

yrzLbpvG5E2f6c6274KOMw.jpg

Volkswagen, Yeni Tayron modelini tanıttı. Beş veya isteğe bağlı olarak yedi koltuk seçeneği sunan model, markanın Touareg ile Tiguan modeli arasında konumlandırılıyor.
KVZYzrCUek2bSQu6kD2i8A.jpg

Avrupa'da 7 motor seçeneği ile gelecek olan Tayron’un yeni nesil iki plug-in hibrit versiyonu da 100 km'nin üzerinde elektrikli menzile ve toplamda 850 km'ye kadar ulaşan menzile sahip olacak.
wxzDB86bXE-USBj9X3gFag.jpg

Avrupa’da 10 Ekim’de ön satışa açılacak olan Yeni Tayron'un 2025 yılı ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.
AuY_mmryz0mgMUd-pY_o3A.jpg

Yaklaşık 4,8 metre uzunluğundaki Tayron'da LED farlar ve standart aydınlatmalı Volkswagen logosu markanın imzasını oluşturuyor.
9c4Njx8muEa0NaSKbKHGcg.jpg

Tayron, Life donanım seviyesinden başlayarak Elegance ve R-Line üst donanımlarıyla da müşteriyle buluşuyor. Bilgi-eğlence sistemi, 12,9 inç ekrana sahip. Kablosuz App-Connect (Apple CarPlay ve Android Auto desteği), dijital göstergeler, LED farlar standart olarak sunuluyor.
CuMy7b51E0KPn8UVQXyFgw.jpg

Tayron'un Life versiyonunda yer alan standart sürücü destek sistemleri arasında, adaptif hız sabitleyici (ACC), şerit değiştirme asistanı “Side Assist”, şerit takip asistanı “Lane Assist” ve yayalar ile bisikletli algılayabilen ön bölge asistanı “Front Assist” sistemleri yer alıyor.
oYlA2bJBRker6zAlzGkIXA.jpg

Opsiyonel olarak öne çıkan özellikler arasında adaptif şasi kontrolü “DCC Pro”, yarı otonom sürüş asistanı "Travel Assist" ve akıllı aydınlatma fonksiyonlarına sahip IQ.LIGHT HD Matrix farlar yer alıyor. Ayrıca, ChatGPT entegrasyonuna sahip IDA sesli komut asistanı da opsiyonel olarak alınabiliyor.
3cDbG1KG1UyEb04kFs9p3g.jpg

Volkswagen, Tayron’un mild hibrit eTSI motorlu tüm versiyonlarını pazara sunduktan sonra, iki plug-in hibrit (eHybrid), iki turboşarjlı benzinli motor (TSI) ve iki turboşarjlı dizel motor (TDI) versiyonları da gelecek. Tüm motorlar, otomatik çift kavramalı şanzıman (DSG) ile donatılıyor. Giriş seviyesindeki 150 PS (110 kW) gücündeki eTSI motor 48 V teknolojili mild hibrit barındırıyor. İki yenilikçi plug-in hibrit model, sırasıyla 204 PS (150 kW) ve 272 PS (200 kW) kombine güç sunuyor. 19.7 kWh net batarya kapasitesi sayesinde her iki Tayron eHybrid modeli de 100 km’nin üzerinde elektrikli menzil sağlayabiliyor. Tayron’un bataryaları, AC wallbox veya AC şarj istasyonlarında 11 kW’a kadar, DC hızlı şarj istasyonlarında ise 50 kW’a kadar şarj edilebiliyor.
_wp_f9784kOeCNpApeqlUQ.jpg

193 PS (142 kW) gücündeki en büyük TDI motor, standart olarak 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte sunuluyor.
0ca6Q4fs5UKPIU2zjX5NrQ.jpg

SOd5Lqiy8Ui9PrVZvsHwZw.jpg

NeroqmIE6UeWsS4xhAAwgg.jpg

yKNkCrbSwE6TgEGcSkYA6w.jpg

RGCTJ0BDsECS1hWJ29OLcQ.jpg


 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.