Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş'ın İngiliz forveti Tammy Abraham'ın son günlerde isminin Aston Villa ile anılmasıyla ilgili konuşan Oktay Derelioğlu şunları söyledi:Oktay Derelioğlu: ''Şu anda Beşiktaş'ın alması gereken birinci transfer forvet iken, şimdi bir haberler çıkarttılar, La Fontaine'den Masallar. Neymiş, Aston Villa Abraham'ı istiyormuş. Unai Emery, futbolu unutmuş o zaman.Ben sana söyleyeyim ki çok başarılı bir teknik direktör Unai Emery ve hayatta Abraham'ı almaz. Bak net söylüyorum, resmi teklif yok. Resmi teklif olsa okey diyeceğim. Resmi teklif olsa bile Aston Villa'nın elinde patlar Abraham. Sahaya çıkamaz, bir maç bile oynayamaz. Bak net söylüyorum. Aston Villa'nın oyuncu kadrosu, oyuncu kalitesi, oyun kalitesini o kadar iyi bildiğim için, yani oradaki oyuncuları, yani orada oyunu bozar Abraham. Abraham Beşiktaş'ta da oyunu bozuyor, Aston Villa da mı bozmayacak?'' ''''Abraham'ı da yollasın diyorsunuz.'' Oktay Derelioğlu: ''Yani eğer öyle bir şey varsa hızlı bir şekilde, 3'e 5'e bakmadan Beşiktaş hemen yollasın Abraham'ı. Onun yerine kimi alsa hiç, hiçbir şey yapma. Kayseri'den Onugha'yı al, git Rize'den Ali Sowe'yi al. Bir sürü daha oyuncu var. Kendi liginden oyuncu al, daha iyi oynar Abraham'dan.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..