Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, mali genel kurulda kulübün son 10 aylık sürecine ve gelecek planlamasına dair önemli mesajlar verdi.“Tarihimizin en yüksek borç ödemesini yaptık”Adalı, göreve geldiklerinden beri finansal disiplin için yoğun mesai harcadıklarını vurguladı: “Göreve geldiğimiz günden bu yana 10. ayı geride bıraktık. Yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçen sezon kulüp tarihinin en olumsuz koşullarında görevi devraldık. Tarihimizin en yüksek gelirini getirecek projeye başladık, tarihimizin en yüksek borç ödemesini yaptık. Gençlerbirliği ve Kasımpaşa maçlarında istemediğimiz sonuçlar aldık ama saha içini de hızla toparlayacağız.”“Kırılma yaşamamak için tek yumruk”Camianın birlik çağrısını yineleyen Adalı, “Futbolda işler iyi gitmediği sürece 10 kat dosya da kapatsak, borç da ödesek bu gölgede kalıyor. Yeniden bir kırılma yaşamamamız için tek yumruk olmayı camiamdan talep ediyorum. Saha içinde daha iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.“Transferde takım değeri 30 milyon € arttı”Transfer dönemine ilişkin eleştirilere de yanıt veren Adalı, “Transfer döneminde takım değerimizde 30 milyon euroluk artış oldu. Hep ‘3 transfer dönemi’ vurgusunu yapmamın sebebi içinde bulunduğumuz gerçeklikti; hedefimiz önümüzdeki yazın sonu itibarıyla omurgayı tamamlamak. ‘Öncekini eleştirip daha pahalı transfer yaptınız’ deniyor; biz önce işin ekonomi ve finans ayağını oluşturduk, buna göre anlaşmalar yaptık. Gerçeklikten kopmadık; projelerimizi hazırladık, adımlarımızı attık.” ifadelerini kullandı.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..