• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı! Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi

Defne

Forum Üyesi
Katılım
11 Eyl 2023
Mesajlar
9,716
Puanları
16
66f998f5793ca70899d92b4d.jpg

Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu ile evlendi. İkiliyi Survivor'da birlikte yarıştıkları arkadaşları yalnız bırakmadı.

Sude Burcu, "Çok heyecanlı, garip duygular. Bunca sevdiğimiz insanın bizim için burada olması heyecan verici. Uzun zamandır bugünü hayal ediyorduk." dedi. Gelinliğiyle ilgili Sude Burcu, "Özel yaptırmadım. Sade bir şey tercih ettiğim için bulmam kolay oldu" açıklamasında bulundu.

"BALAYI PLANIMIZ YOK"

Mert Öcal, "Evlilik yıllarca kaçtım kaçtım kaçamadığım noktada Sude ile karşılaştım. Gerçekten doğru kişiyle yapıldığında evlilik dünyanın en güzel şeyi. İnşallah bundan sonra da hayatımıza huzurlu, mutlu şekilde devam ederiz. Balayı planımız şu an yok. " ifadelerini kullandı.

66f998c3793ca70899d92b4b.jpg


İkilinin nikah şahitleri eski arkadaşları oldu.

Alıntı Metni

66f9995f793ca70899d92b50.jpg


Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser,Atakan Işıktutan, düğüne gelen yarışmacılar arasındaydı. Aleyna Kalaycıoğlu, sevgilisi Rapçi Canbay ile birlikte düğüne katıldı.

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum'

AŞKLARI SURVIVOR'DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Survivor All Star 2022'nin başlarında aşklarını gizli tutan Sude Burcu ve Mert Öcal'a, oyun alanında Evrim Keklik'ten "Aranızda bir şey mi var?" sorusu gelmişti.

Mert Öcal, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye etmişti. Sürprize karşılık veren Sude, teşekkür edip çiçeği almış ve ünlü oyuncunun Sevgililer Günü'nü kutlamıştı.

Mert Öcal'ın bu hamlesi, Nisa Bölükbaşı'nı kızdırmıştı. Survivor Nisa, takım arkadaşı Sude'ye, Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söylemiş ve "Daha havaalanında 'Seni seviyorum' dedi. 10 saniye sonra senin yanına geldiyse bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepkisini dile getirmişti. Sude ise "Bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin" ifadelerini kullanmıştı. Tüm bunların ardından Makbule, Mert'i takipten çıkmış ve birlikte fotoğraflarını silmişti.

 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.