• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Sorun sahada değil, planlamada

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Sergen hoca geçen yılki programında kupa maçlarına başka bir kadroya çıktığını söylerdi. Bugün pek rotasyona imkan veren bir kadromuz olmadığı halde yine de hoca elinden geleni yapmıştı. Beşiktaş kendi mental durumu ile yarış içinde olduğu için rakip zayıf da olsa galibiyet önemliydi. Ön alan baskısı yapmak istediğinde yapabilen bir Beşiktaş izledik. Gerçekten istemek yeterli. Halen hocanın da o çok istediği ikili müdahaleye giren oyuncu sayısı az bile demeyeceğim yok. Bu da hep diyorum yönetimin plansız transfer yapmasından kaynaklı. İkili mücadeleye girebilen Masuaku, Gedson hatta Semih gibi oyuncularımız aynı anda gönderildi ve sonuç ortada. Abraham güzel bir gol attı. O gol atınca ayrı seviniyorum çünkü o bizi çok seviyor. Takım arkadaşları ile iyi anlaşıp sempatik görüntüler veren, takım ruhuna önem veren, taraftar ve arma için iyi şeyler yapmak isteyen bir oyuncu ah bi de bitirici olabilseydi. Kartal da El Bilal de uçarak gol attılar. El Bilal her zamanki çok iyiydi. Afrika kupasından daha da bir formda dönmüş. Cengiz çok sonradan girdi ofsayt olmasa golü de çok şıktı. Salih de toparlanmış girer girmez Orkun’a bir orta yaptı, Orkun ayağında çok tuttu değerlendiremedi. Hemen ardından yine Salih, Kartal’a daha klas bir orta yaptı ve asist oldu. Hazırlık maçında da gol atan altyapıdan oyuncumuz Ahmet Sabri Bircan’a şans verildi. Umarım başarılı olur. Taylan da tıpkı ilk oynadığı maçta herkesin hayran kaldığı o ortası gibi bugün bir orta yaptı ve El Bilal’in golüyle asist oldu. Yine Taylan, Cerny’ye yerden pas verdi Cerny yerden bir isabetli şut çekti. Yani Taylan, öne çıkan, üretken sevdiğim tarzda bir bek. Masuaku’dan sonra öne çıkan bek görmeyi özledik. Rıdvan hiç çıkmıyor. Yazılarımın çoğunda Sergen Yalçın’ı neden olumsuz yönde hiç eleştirmediğimi soruyordunuz. Çoğu yazımda söylediğimi tekrar edeyim. Sergen hoca transfer döneminin sonunda geldi. Hocayı kendi transferlerini yapmasına fırsat vermeden göndermek anlamsız olacağı için devre arası transfer dönemine kadar her maç yenilse dahi hocaya sabredin demiştim. Nihayet şuan bir ara transfer dönemi ve Sergen Yalçın bizimle. Şimdi sizlerden yeni isteğim şu; devre arasında oyuncu bulmak hem zor hem daha pahalı oluyor. O sebeple Sergen hocaya en az bu yaz transfer sezonunda da zaman verin. Yazın alacağı oyuncular hocanın kendi anlayışına daha uygun olacaktır. Ben anlamıyorum zaten Sergen hocaya bu sabrı göstermezsek kime göstereceğiz? Hep söylüyorum yabancı teknik direktörler hatta yerli çoğu teknik direktör transferde yönetime boyun eğiyor. Ama Sergen Yalçın kendi doğrularını yönetimlere kabul ettirecek bir teknik adam olduğu için, Beşiktaş’ta son zamanlarda yönetimlerin yanlış transferlerinden bu halde olduğu için böyle güzel bir fırsatı bulmuşken değerlendirmeliyiz. Hoca da tıpkı benim düşündüğüm gibi geçenlerde şu açıklamayı yaptı: “Bundan sonra yapılacak transferler eğer gelirse hesabını Serkan’la (Reçber) ben vereceğim. Transfer döneminde 5-6 oyuncuyu değiştirmeyi hedefliyoruz. Kendi planlamamızdaki oyuncuları alamazsak kesinlikle oyuncu almayacağız.” İşte bu. Planlama ve hesap verilebilirlik en ihtiyacımız olan şeyler ve hoca da bu iki şeye değinmiş. İlk defa lafta değil gerçekten acele etmeden transferde önümüzdeki seneyi düşünecek bir teknik direktörümüz var. Hoca bugün maç sonu önümüzdeki senenin transferini yaptıklarını, laf olsun diye transfer yapmayacaklarını takıma direkt katkı yapacak oyuncu alacaklarını söyledi. Kullandığı katkı kelimesi de çok önemli mesela Abraham katkı vermeyeceği bariz olan popülist bir transferdi. Geçen seneki Arroyo ve Ricardo ise takımı gençleştirme projesi diye katkı vermeyen ve tam da transfer yapmış olmak için yapılmış bir hamleydi. Jurasek sırf Masuaku’yu göndermek için gözü kapalı yapılmış bir transferdi ve sonuçta Jurasek’i yine kendileri gönderdi. Sergen hoca belki fırsat vermediğiniz için şampiyon olamayacak ama takımı kuracak ve ekmeğini gelecek sonraki yönetim ve teknik direktörler yiyecek gibi.Berna Özsoy / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.