Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Vole'de konuşan Önder Özen, Sergen Yalçın - Rafa Silva arasında yaşananlara kendi döneminde yaşadığı bir olayla değindi.Önder Özen: ''Şimdi çağırıyorum, gelmiyor. Konuşmak istiyorum, konuşmuyor. Sevgili Hocam, bazen babacan bir figür olmayı gerektiriyor. Bazen bir abilik gibi bir şey gerektiriyor. Benim de başıma geldi benzer şeyler. Ben de birisini çağırıp gelmediğinde odasına gittim. Yatağından kalkmadı bile. Ben de inadına yanına yatağa yattım ben de. Yatağa yattım ve yatakta sordum. Yan yana yatıyoruz yani. O da Portekizliydi.Dedim, 'Evlat sana bugüne kadar hiç yalan söyledim mi? Hayır söylemedin.' Peki dedim, 'Sen bana söyledin mi? Hayır söylemedim.''Bana söylemişsin gibi geliyor. Bak burada nasıl bir fotoğraf var.' dedim. Moskova tesislerinde.Sen hiç 'Gitmedim, gelmedim, görmedim, duymadım, bilmiyorum yapıyorsun ama bak burada bu var.'Birisi şunu diyebilir. 'Ya sen kendini ne zannediyorsun, tabii ki gideceksin' diyebilir.Evet gerçekten de öyledir. Kendimi ne zannediyorum, tabii ki gideceğim. Niye? Çünkü 13 milyon euro teklif mektubu var burada.13 milyon euro. Benim değil, kulübün bir değeri var burada. Bedavaya gitmesin diye bir uğraş veriyoruz yani. Yani kulübün delikli kuruşu emanet edilmiş ya.Şimdi tabii ki Sergen Yalçın çok büyük bir figür.Bir kaptan. Bir büyük oyuncu. Sadece Beşiktaş'ın değil, ülke için bir büyük oyuncu.Beşiktaş'ta hem teknik direktör, hem sporcu olarak bir şampiyon. Tabii ki ben gitmem, anlayabilirim.Ama siz gitmiyorsanız da oraya gidecek birisini bulursunuz.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..