Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Now Spor'da konuşan Erbatur Ergenekon'un değerlendirmeleri şu şekilde...Erbatur Ergenekon: ''Olimpiyat stadında futbol izlemek, futbol oynamak çok keyifli değil. Bu performanslara da yansıyor. Karagümrük iyi mücadele etti. Ama net bir kalite farkı vardı.""Orkun geri döndükten sonra farkını ortaya koydu. Cengiz sürekli oyunun içindeydi. Ndidi ve Jota'nın performansı arttı. Bu gelecek için olumlu olabilir ama bu maça sadece olumlu olarak bakarsanız fazla ışıltı görürsünüz.""El Bilal Toure farkını ortaya koyuyor. Oyuncunun aidiyet duygusu da beni etkiliyor. Attığı golü, birçok Beşiktaşlı oyuncunun atamayabileceğini düşündüm. Beşiktaş taraftarı bu keskinliğe sahip bir oyuncuyu arıyordu.""Jota Silva, Pedro Neto'nun Chelsea'de verdiği etkinin Beşiktaş'taki yansıması. Jota Silva takıma alıştıkça, daha fazla oynadıkça, etkisi artacaktır. Bugün bence onun fragmanını gördük.""Beşiktaş'ta toplantı yapılıp, sesli bir şekilde 'Burası Beşiktaş!' denilmesi gerekiyor. Beşiktaş'ta umutsuzluk oldu ama ben uzun zamandır ruh ve enerji eksikliği hissetmemiştim."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..