Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Uğur Sever: ''Kasımpaşa maçı 1-1 berabere bitti ve tribünler 'Sergen gelecek, hesap verecek' diye tezahürat yaptı. Daha sonra Sergen Yalçın tribüne gitti. Taraftarla konuştu. Çok tartışılan bazı maç sonu açıklamaları da oldu Sergen Yalçın'ın. Bunlardan bir tanesi Eduard Graf'la ilgiliydi. 'Onların yaptığı işleri görüyorsunuz. Çok fazla konuşmaya gerek var mı? Üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum bazı şeyleri. Çok da ayrıntıya girmek istemiyorum' dedi. İşte burada 'Eduard Graf'ı taraftarın önüne attı' gibi bir fikir var.Bir de yorumculuk döneminde Solskjaer için yaptığı bir yorum gündeme geldi. Çünkü Solskjaer'in söylediklerinin aynısını kendisi söyledi. Solskjaer için demişti ki 'yapma annem, yapma kuzum. Öyle uzun vadeli planlar yapma. Hedeften koptuğun an gidersin bay bay. Beşiktaş hocası uzun vadeli açıklama yapıyorsa demek ki o da ümitsiz durumdadır' diye bir yorumu olmuştu. Çünkü Solskjaer '2-3 transfer dönemine ihtiyacımız var' demişti. Giovanni Van Bronchorst da '2 veya 3 transfer dönemi' demişti. Sergen Yalçın da Kasımpaşa maçı sonrasında 'minimum 2-3 transfer dönemi lazım. Şu an bu sorunları çözebilmemiz biraz zor' dedi. Serdar Ali Çelikler: ''Bence Beşiktaş'ın kesinlikle ve kesinlikle sakin olması lazım. Bir de gerçekçi olması lazım. Beşiktaş'ın kadrosu rezalet bir kadro. Çok kötü bir kadro. Mutlaka bu kadro genişlemesi lazım. Efendim 'üç transfer döneminde anca düzelir' kısmına asla katılmıyorum. Beşiktaş'ın kadrosu iyi, fena bir kadro değil. Uyumsuz. Belli bölgelerde eksik. Belli bölgelerde fazla, belli bölgelerde daha farklı oyuncuların değerlendirilmesi gereken, belli mevkilerde hiç alternatif olmayan, uyumsuz ve dengesiz bir kadro. 'İki transfer dönemiyle düzelmesi lazım' kısmına katılıyorum. İki transfer dönemini 'Osimhen Galatasaray'a gelmeden vallahi ben öyle bir futbolcu olduğunu bilmiyordum' diyen birine mi teslim edelim, diye soruyorum.Soru bu kadar basit. Tamam. Eduard Graf'a teslim etmeyelim. Peki kime teslim edelim? Bu bunu da Beşiktaş yönetiminin karar vermesi lazım. Her zaman söylediğim gibi transfer teknik direktöre bırakılmaz. Bu kadar basit ama Sergen Yalçın Jota Silva transferini de istememiş. Ondan sonra iddia o ki istifa etme aşamasına gelmiş. Candaş Tolga kardeşimizle Sinan abi, Sinan Engin ikna etmiş filan falan. Ondan sonra Rafa'dan ve Tammy Abraham'dan ve Orkun'dan memnun olmadığı söyleniyor. Bu kadar paraya bu kadar katkılar yok falan filan. Ya para işi senin işin değil ya. Para işi, yorumcunun işi yani. Dolayısıyla Sergen Hoca'nın birazcık ya kime bırakılacak bu transfer? 2 transfer döneminde haklı. İki transfer döneminde düzelir bu takım ama yani biraz daha iyi olur. Transferi kim yapacak abi? Bir de Sergen göre transfer yapıyorsan Sergen'in devam etmesi lazım. Sen şimdi Solskjaer'e göre transfer yaptın, Sergen Yalçın geldi. Öyle mi? Sen Giovanni'ye göre transfer yaptın, Solskjaer'i getirdin. böyle olmaz.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..