Beşiktaşlım
Forum Üyesi
“Şu an hâlâ adaptasyon sürecindeyim”Abraham, performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş efsanesi olmak için elimden geleni yapacağım, yapıyorum da. Ama ben şu an hâlâ adaptasyon sürecindeyim. En iyi halime hâlâ gelmedim. Şu ana kadar yüzde 50’mi gösterebildiğimi düşünüyorum. Kendime güveniyorum.”“Süper Lig beklentimin üzerinde bir seviye”Türkiye’ye gelmeden önce Süper Lig’i takip ettiğini belirten yıldız golcü, ligin zorluk seviyesine dikkat çekti:“Eskiden de Türkiye’den maçlar izlerdim. Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın maçlarını… Tutkuyu, taraftarları biliyordum ama futbol kalitesinin dışarıdan göründüğünden daha zor olduğunu gördüm. Gelişen ve büyüyen bir lig. Burada kolay maç yok. Premier Lig’de, Serie A’da bazen kolay maç dersin ama burada her maç zor.”“Beşiktaş’ın bir taraftarı da oldum”Abraham, Beşiktaş camiasına kısa sürede bağlandığını vurguladı:“Ben sahaya kalbimi koyuyorum. Sadece bir oyuncusu değil, Beşiktaş’ın bir taraftarı da oldum. Maç kazanamadığımız gecelerde uyuyamıyorum. Takımım için her zaman en iyisini istiyorum. Taraftar olarak da Beşiktaş’ı çok seviyorum.”“Sergen Yalçın’ın gelişi hepimiz için çok iyi oldu”Tecrübeli teknik adamla iyi bir iletişim yakaladığını ifade eden yıldız futbolcu,“Hem benim için hem de takım için Sergen Yalçın’ın gelişi çok iyi oldu. Hocamızla birebir görüşmelerim oldu, karakter olarak birbirimizi anladık.” dedi.“Taraftarımız her maçı derbi atmosferine çeviriyor”Abraham, Beşiktaş tribünlerine ayrıca teşekkür ederek,“Özellikle evimizdeki maçlarda taraftarımız her maçı derbi gibi destekliyor. Bizim taraftarımız çok farklı.” ifadelerini kullandı.HT SporHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..