Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Yalçın, yaşananların uzun süredir devam ettiğini ancak bunları takım içinde çözmeye çalıştıklarını vurguladı:“Krizi biz çok iyi yönettik. Siz daha yeni öğrendiniz. Oyuncu her hafta vitesi artırdı. Yıldız oyuncuyla çalışamıyormuşum… Samuel Eto’o ile çalıştım. Dünyanın en büyük yıldızlarından biri. Rafa ile de bir sorunum olmadı; bana karşı hiçbir saygısızlık yapmadı.”Sorunların kendisiyle alakalı olmadığını belirten deneyimli hoca, profesyonellik konusuna da dikkat çekti:“Profesyonel kontratlara uygun davranış göstermiyor. Rafa ile problemim olsaydı kendim çözerim. Sorun yok ama konu beni üzüyor. Baltayı vurup ipi keserdim eğer bana karşı bir saygısızlık olsaydı.”“Mobing uyguluyormuşum… Mobing ne ya?”Kendisi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara sert çıkan Sergen Yalçın, bu sözlerle gündem yaratttı:“Mobing uyguluyormuşum… Mobing ne ya? Bunları çıkartan arkadaşlar psikoloğa gitsinler, çok faydası oluyor.”“Yorumculuk dönemimdeki sözler Rafa’yı etkilemiş olabilir mi?”Gelen soruya Yalçın esprili bir dille yanıt verdi:“O zaman çocukluğa falan inmemiz lazım! Oyuncularla baba–oğul gibiyiz. Severiz, kızarız. Sorunları içeride çözeriz. Büyük sorun olursa başkana söyleriz. Belki benim de hatam vardır, oyundan çıkardım diye kızmış olabilir.”Yalçın, Rafa Silva’nın takıma dönmesi için kapının hâlâ açık olduğunu da yineledi:“Rafa gelsin, konuşsun, kendisi cevaplasın. Benim açımdan problem yok. Takımın büyük kısmı ona göre kuruldu. Ona uygun oyuncular alındı. Gelip formasını giysin, oynasın.”Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..