Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Tayfun Bayındır: ''Bir kere bence Sergen Yalçın, -benim kendi kişisel görüşüm- milli takıma bu sefer az sayıda Beşiktaş oyuncusunun milli takımlara gitmesinden mutludur. Bunu tabii ki deklare etmez ama mutludur. Çünkü olabildiğince kalabalık kadroyla bu milli takım arasını çalışarak geçirdi. Yani takımını daha fazla yakından tanıma imkanı buldu. Daha fazla çift antrenman yapıp istediklerini sergilemek, ortaya koymak istedi. Daha fazla birebirleri yaptı. Şimdi düşünsene sen milli takımdasın, önemsediğin bir oyuncusun. Gittin, yoksun iki hafta ve birebir konuşman gereken, anlatman gereken konular var. Çok kritik oyuncusun. Öyle bakınca bence bu milli takım arası Beşiktaş'ı çok yaradı. Sergen Hoca'ya da çok yaradı. Artık Sergen Hoca'nın 'yeni geldim, bu takım benim takımım değil, hazır değilim, tanımadım' mazereti düşük seviyede var. hala bu mazereti ligin bence devre arasına kadar ama seviyesi düştü. Cengiz'in bizim Cengiz Malgır'dan gelen bizim Levent Kalkan'dan gelen Beşiktaş bilgilere bakınca bu antrenmanın tam çok üst seviye. Yani hocanın istediği performans anlamında söylemiyorum. Uygulamanın Ümraniye'ye yansıtılması anlamında hocanın istediği seviyeye çok yakınmış.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..