Beşiktaşlım
Forum Üyesi
VOLE'de konuşan Ali Sunal şunları söyledi...Ali Sunal: ''Sergen'in üstüne çok gidiyoruz gibi bir durum oluyor. İnsan sevdiğiyle uğraşırmış bir kere. Yani Sergen Yalçın'la bir iki kere belki karşılaşıp selamlaştığım olmuştur. Çok tanımıyorum ama Sergen'in bana yaşattığı mutlulukları ve üzüntüleri biliyorum. Giderken çok üzülmüştüm döndüğünde çok sevindim. Sergen attı, şampiyonluk geldi. Hoca oldu, şampiyon olduk. O kadar göze hoş gelen şair gibi top oynayan bir adam... Benim ne husumetim olabilir Sergen'le? Ama hataları oluyor. Ben de bir taraftar olarak, Sergensever biri olarak bunları burada konuşuyorum. Evde de, evin oturma odasında da böyle konuşuyorum. Burada da böyle konuşuyorum. Yoksa hani 'Kimse sevinmesin' diye açıklaması var hocanın da. Kimse yani Beşiktaş'ı düşünen, seven kimse sevinmez Sergen gidiyor diye. Çünkü Sergen Yalçın gidince yerine kim gelecek? Gelen ne yapacak? Artık bu kaçıncı gitme olacak? Ama hocanın da biraz onun da mı bakış açısını biraz değiştirmesi lazım? Bir şey yapması lazım. Kendi kendine kalıp bir şeyleri kendinde değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama bize verdiği mutluluk, üzüntüden çok daha fazladır Sergen'in. O yüzden bunlara yapıcı eleştiriler olarak bakılabilir.''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..