Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Buluşmada; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu Başkanımız Fethi Hinginar ile Divan Başkanlık Kurulu Üyesi adayları da yer aldı.Başkanımız Serdal Adalı, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:“Bugün burada, dostlarımızla, ağabeylerimizle, kardeşlerimizle bir aradayız. Beşiktaş’ın asırlık değerlerini, geleneklerini ve o hiç sönmeyen ruhunu bir kez daha yaşatmak için bir aradayız.Biliyorsunuz; 19 Ekim’de önemli bir seçimimiz var. Bu seçim, sadece bir Divan Kurulu Başkanlık seçimi değil; Beşiktaş’a gönül verenlerin, Beşiktaş için düşünen, üreten, emek veren insanların buluştuğu bir dönüm noktasıdır.Diliyorum ki bu süreç, Beşiktaş’ın geçmişte bize öğrettiği o büyük olgunlukla, saygı, nezaket ve kardeşlik içinde geçsin.Burada bulunan her bir adayımız, Beşiktaş’a yıllarını vermiş, bu büyük camianın iyi ve zor günlerinde yanında olmuş, Beşiktaş için ne gerekiyorsa yapmış, bu camiaya gönülden bağlı kıymetli insanlardır. İçinizde beraber çalıştığım büyüklerim, arkadaşlarım da var.Biliyorum ki her birinizin yüreğinde aynı sevda var: Beşiktaş sevgisi. Amacımız ortak, gayemiz aynı; Beşiktaş’a layık bir şekilde hizmet etmek, onu daima daha ileriye taşımak.Pazar günü kim kazanırsa kazansın, biliyoruz ki bu seçimin gerçek kazananı yine Beşiktaş olacaktır.Çünkü Beşiktaş’ı büyük yapan, isimler değil; onun arkasındaki bu eşsiz birlik, bu omuz omuza duruş, bu kocaman aile ruhudur.Unutmayalım; Beşiktaş sadece bir spor kulübü değildir. Beşiktaş, bir duruşun, bir karakterin, bir vicdanın adıdır. Fair-Play’in, emeğin, vefanın ve onurun simgesidir. Bizler, o mirasın emanetçileriyiz.Pazar günü yapılacak seçimde bir kez daha hepinize yürekten başarılar diliyorum. Dostluk kazansın, saygı kazansın, Beşiktaş kazansın.”Başkanımız Serdal Adalı, konuşmasının ardından Divan Kurulu başkan adaylarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..