Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe derbide karşı karşıya gelecek.2 Kasım Pazar günü Dolmabahçe'de oynanacak kritik maç saat 20.00'de başlayacak.Derbi öncesinde Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, katıldığı televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu."HALA EKSİĞİMİZ VAR"Transfer dönemine değinen Adalı, şunları dedi:12 tane adam transfer etmişiz, hala eksiğimiz var. Önümüzde kış transfer dönemi var. Eksikleri orada tamamlamaya çalışacağız. Hocamız inanılmaz derecede mesai veriyor, emek harcıyor. Hocaya da söyledim, hayalimizdeki Beşiktaş için ne istiyorsan yerine getireceğiz dedim. Hiçbir teknik direktörün kendinden önce yapılan transferlere 'iyi transferler yapılmış' dediğini görmedim. Ben de 12 transferin tamamı iyi diye iddiada bulunmam zaten. Sergen Hoca takımın genel halinden memnun değil. Burada önemli olan sistemi oturtmak. Hocamız ne istiyorsa yerine getireceğiz. Mevcut scout ekibinden 2-3 kişi yeni scout ekibinde de çalışacak. Sergen Yalçın, Eduard Graf ile çalışır çalışmaz; bu onun en doğal hakkı."DERBİLERDE FAVORİYİZ"Fenerbahçe derbisi hakkında konuşan Adalı, şu sözleri sarf etti:Takımda hava gayet iyi. Derbilerin havası farklıdır. Biz her zaman derbilerde favoriyiz. İnşallah çocuklar geçtiğimiz seneki derbi maçlarının başarılarını devam ettirir. Kolay yapmadık transferleri, hepsi en az 1-2 ay sürdü. Kendileri de değerlerinin farkındalar. Hepsi büyük takımlardan geldiler. Bu sene transferlerimize bakacak olursanız yaş ortalaması düşük. Eksikler tabii var ama inşallah derbide de gülen taraf biz oluruz.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..