Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Şansal Büyüka;''Bir maç eksik, 12 puan geride. İnanılmaz bir geride kalış bu baktığında...Beşiktaş bazen böyle umut veriyor tamam diyorsun bu takım olacak. Bazen öyle çökmeler yaşıyor ki, mümkün değil diyorsun ayağa kalkamaz bu takım. Şimdi o psikolojinin içindeyiz. Bu takım ayağa kalkamaz. Beşiktaşlı da o psikolojinin içinde. Gençlerbirliği maçını izliyorum. 1-0 önde Beşiktaş. Gençlerbirliği'nin beraberliği yakalayacağı o kadar belli ki. Bir çıkıyorlar savunmadan. Böyle bulmuşlar bir sürü siyahi atletik oyuncuyu. Bir fırlıyorlar. Beşiktaş orta sahasını hiçbir engele takılmadan geçip, geri dörtlüyle baş başa kalıyorlar.Senin üç tane atar damarın vardı böyle kanı oluk oluk taşıyan. Silva, Gedson, Masuaku, Bu üç damardan ikisini kestin. Yeteri kadar artık takıma kan pompalayamıyor tek damar. Rıdvan'ı sol bek oynattın topa vurmadan oyundan çıktı. Jurasek'i aldın, ilk buluşmada topta kendi kalesine gol attı. Sol bekte Masuaku'yu yolladın ama ruhu Beşiktaş takımının içinde dolaşıyor. Bugün Orkun Kökçü aldın. Çok büyük futbolcu. Benfica görmüş oyuncu. Milli takımın önemli oyuncusu ama bir Gedson Fernandes işlevini yapamıyor. Yerini dolduramadı. Gedson Fernandes bu lige gelmiş hem öne, hem geriye aynı hızda, aynı tempoda, aynı etkinlikte oynayan en iyi orta saha oyuncusuydu. Ben para içinde yollamam, hiçbir şey içinde yollamam. Çok önemli para aldığını da düşünmüyorum. Gedson Fernandes'ten aldığına bak diğerlerine verdiğine bak. Arada bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bir de Toure'nin yokluğunda Beşiktaş hücum alanı çok gücünü kaybediyor.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..