Rebic krizi çözülemiyor! İşte sebebi...

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
20 Kas 2023
10,466
0
0
Beşiktaş yönetiminin takımdan ayrılmasını istediği isimlerin başında Ante Rebic geliyor. Rebic ile sözleşme feshi konusunda birçok defa bir araya gelinmesine rağmen, Hırvat oyuncu yönetimin sunduğu tekliflere kesinlikle yanaşmıyor. Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rebic'in, Beşiktaş yönetimini neden zora soktuğu ortaya çıktı. Milan'dan yıllık 3,5 milyon Euro kazanan Rebic'e, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun başında 2,5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, Rebic'in ise Beşiktaş'tan Milan'da kazandığı ücreti istediği öğrenildi. Beşiktaş teklifini yükseltmeyince Rebic'ten kurtulmak isteyen Milan yönetimi aradaki 1 milyon Euro'luk farkı Rebic'e ödemeyi kabul etti. Yıllık ücretini toplamda 3,5 milyon Euro'ya tamamlayan Rebic'in böylelikle Beşiktaş'a imza attığı bilgisine ulaşıldı. Duhuliye.com'un edindiği bilgiye göre; Rebic'in Beşiktaş'tan ayrılması halinde Milan'dan almakta olduğu 1 milyon Euro'yu da alamayacağı, bu yüzden Beşiktaş kontratının sonuna kadar alacağı 2,5 milyon Euro'yu kendisine teklif etse dahi takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Rebic Beşiktaş'tan ayrılmak için, Milan'dan alacağı 1 milyon Euro da dahil olmak üzere, Beşiktaş'tan bonservisiyle birlikte 3,5 milyon Euro talep ediyor. Beşiktaş'ın yabancı kontenjanında fazlalık bulunması, bu anlamda Rebic'in elini güçlendiriyor. Duhuliye.com ÖZEL HABER
 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.

Üst