• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

"Rafa'nın kendisine söylemeliydi!"

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Şansal Büyüka;''İyi teknik direktör olmanın parçalarından biri de yıldızları yönetebilmek. Bunu en iyi Sergen Yalçın bilir çünkü Sergen Yalçın'da Türkiye'de çok sıra dışı yani Türkiye'de sayabileceğim bir, iki yıldızdan biriydi. Ve de Sergen Yalçın'ın yaşamında aykırı ruh, bir özgür ruh vardır. Kendi bildiğini yapar. Toplum ne diyor? O ne diyor? Bu ne der gibi hesapların içine girmez. Kendi özgüveni iyidir, kişiliği iyidir ve aykırı duruşu da vardır. Şimdi Kasımpaşa maçı öncesi çıkıp 'Rafa'dan memnun değilim' filan demesi bana göre doğru değildi. Bunu Rafa'nın kendisine söylemeliydi. Belki de söyledi bilmiyoruz. Memnun değilim. Şunu yapmalısın, bunu yapmalısın diye.Bir futbolcuyu hemen kamuoyuyla kötülüğünü, şikayetini paylaşmayı doğru bulmuyorum. Rafa Silva, ben salonda çalışmam falan diye kontratında da maddeler varsa onu da hiç doğru bulmuyorum. Ne Rafa'nın bu talebini doğru buluyorum, ne o dönemde Rafa ile bu sözleşmeyi yapan yönetimin bunu kabul etmesini doğru bulmuyorum. Futbolcu isen teknik direktörünün kurallarına uyacaksın. Antrenman tarzında, oynadığın alanda bir sıkıntın varsa, bunu da antrenmandan önce, antrenmandan sonra gidip teknik direktörle, 'ben bu arada verimli olamıyorum, şurada oynayayım ya da hocam şunu değil de bunu oynasak nasıl olur' falan gibi futbol tartışmaları her zaman bir teknik direktörle futbolcu arasında olmalı. Bu bakımdan Rafa konusunun iyi yönetildiğini düşünmüyorum ama Rafa kolay vazgeçilecek bir futbolcu değil. Elbette Beşiktaş'ın üstünde değil bunu söyleyelim. Her zaman Beşiktaş'ın kuralları, Beşiktaş'ın duruşu geçerlidir ama Rafa henüz çok geç olduğunu da düşünmüyorum bir orta yol bulunabilir. Rafa kazanılabilir. Çünkü Beşiktaş'ın Rafa'ya ihtiyacı var. Ama Rafa'ya ihtiyacı var diye de teslim olmasın. Ama yöneticilik demek adı üstünde adam yönetme sanatıdır. Yönetici sıkıntılı dönemlerde işi yönetebilen adamdır. Başkana ve Sergen Yalçın'a çok önemli görevler düşüyor. Beşiktaş'ın Antalya galibiyeti çok önemlidir. Orkun yok, Rafa yok baktığında önemli bir galibiyet. Kredisi çok azaldı Beşiktaş'ın. Önündeki üç takımla yarışması gerekiyor. Her maçı kazanacaksın başka çaren yok. Bu saatten sonra da bunu çok mümkün görmüyorum.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.