Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş gündemini değerlendiren spor yorumcusu Hikmet Pınarbaş, siyah-beyazlı kulüpte yaşanan Rafa Silva krizine dikkat çekti. Pınarbaş, Portekizli yıldızın durumunun hem yönetim hem de teknik ekip tarafından yanlış yönetildiğini belirtti.Pınarbaş açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:“Rafa Silva olayı o kadar arabesk bir hale geldi ki çok enteresan. Takımın kısa bir süre öncesine kadar en değerli futbolcusu olarak görülen bir isim, bugün ailesi ve menajeriyle görüşmek için izin almış durumda. Futbolu bırakmaması için sosyal medyada kampanyalar başlatılıyor. Bu noktaya bu kadar hızlı nasıl geldik anlamak güç.”Beşiktaş kadrosunda özel bir statüye sahip tek ismin Rafa Silva olduğunu vurgulayan Pınarbaş, “Yakın zamana kadar Mario Gomez seviyesinin bir tık altına konumlandırılan bir futbolcuydu. Şimdi ise yüzü sürekli asık, hakkında olumsuz haberler çıkan bir isim haline geldi. Teknik direktörle arasında kaos yaşandığı söyleniyor.''Sürecin doğru yönetilmediğini belirten Pınarbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:“Rafa Silva özel bir oyuncu ama teknik sisteme uymuyor olabilir. Ancak elinizde kontratlı bir futbolcu varsa ondan maksimum verim almaya çalışmak gerekir. Sergen Hoca’nın kararına saygı duyuyorum ama Rafa Silva, ‘sisteme uymuyor gönderin gitsin’ denilecek kalibrede biri değil.”Pınarbaş, yönetimsel hatalara da dikkat çekerek, “Ben olsam Rafa Silva’ya net bir şekilde, ‘Sen bizim kontratlı oyuncumuzsun. İstiyorsan kontrat bedelini getir, futbolu bırak ya da nereye istiyorsan git’ derdim. Böyle söylendiğinde Rafa Silva’nın da verebileceği bir cevap kalmazdı,” ifadelerini kullandı.Son olarak Beşiktaş’ta sorunların çok çabuk büyüdüğünü vurgulayan Pınarbaş, “Bazı şeyler Beşiktaş’ta çok hızlı şekilde maksimum çizginin ötesine taşınıyor. Temel problem bu,” dedi.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..