Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beyaz Futbol programında konuşan futbol yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş’ta yaşanan Rafa Silva krizine ve düzenlenen basın toplantısına sert sözlerle tepki gösterdi.“Bu konu masada çözülürdü, basın toplantısına hiç gerek yoktu”Sinan Engin, hem Başkan Serdal Adalı’nın hem de teknik direktör Sergen Yalçın’ın basın karşısına çıkmasını doğru bulmadığını belirterek şunları söyledi:“Sergen’in de Serdal Adalı’nın da bugün basın toplantısına hiç gerek yok. Bu konu önceden hallolur, hallolacak bir konu. Futbolcuyu çağırırsın, ‘Oynamak istemiyor musun?’ dersin. ‘İstemiyorum’ derse gereğini yaparsın.”“Oynamak istemiyorsa kadro dışı kalır, parayı getirirse gider”Engin, Rafa Silva’nın tavrının Beşiktaş’a yakışmadığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:“Oynamak istemiyorsan kadro dışı kalırsın. Sözleşmedeki parayı getirirsin, ocakta çok istiyorlarsa satarsın. Bu kadar basit.”“Sergen adına üzüldüm”Sinan Engin, Sergen Yalçın’ın toplantıya çıkmasını büyük hata olarak gördü:“Ben Sergen adına üzüldüm. Beşiktaş’ın başkanıyla teknik direktörü basın önünde bu konuyu konuşmamalıydı.”“Rafa Silva kim? Şampiyonluğa oynayan takım mı var?”Engin, Portekizli oyuncu için çok sert ifadeler kullandı:“Rafa Silva’ya ne oluyor? Takım şampiyonluğa mı oynuyor? Ne yaptı? Yapmayın Allah aşkına. Beşiktaş bu kadar küçük değil. Bir Rafa Silva Beşiktaş’la böyle dalga geçemez.”“Yönetim süreci kötü yönetti”Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve teknik direktör Sergen Yalçın’ın da hatalı olduğunu söyleyen Engin:“Serdal Adalı bence süreci kötü yönetti. Sergen de bu toplantıya çıkarak büyük hata yaptı.”“Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir”Sinan Engin sözlerini şu ifadelerle tamamladı:“Ne Serdal Adalı, ne Rafa Silva, ne Sergen… Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir. Hepsi gelir gider. Beşiktaş taraftarı tribündedir, gereğini yapar. Rafa Silva hikâye.”Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..