Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Celal Kolot'un açıklamaları şu şekilde...Maalesef bugünkü basın toplantısı, 3-4 aydır hepimizin duyduğu dedikoduları haklı çıkardı. Rafa, gideceğini daha ilk yurtdışı kampında söylemiş. O günden bugüne kadar gerekli eylemler yapılmamış demek ki. Adam “Bana göre takım kurmayın, ben en geç ocakta gideceğim.” diyor ama kimse inanmamış. Ya, 28 yaşında Portekiz Millî Takımı’nı bırakan, yurt dışına ilk defa çıkmış zaten. Niye anlayamadınız Rafa’yı?Rafa’nın arkadaşlarını dinledim TV’de. “Çok yetenekli ama kendi küçük dünyasında, kutuda yaşayan kişilik.” diyorlar. Hiç mi araştırmadınız? Problemli bir kişilik. Bir de Sergen 3 kere oyundan alınca maçlarda, bu da hepsinin üstüne tuz biber oldu ve ocak ayına kadar kalacağına karar verip çekti gitti.Şimdi FIFA’yla, UEFA’yla, CAS’la uğraş dur. Bu sırada parasını da vereceksiniz. Ne kadar ceza verilebilir bilmiyorum.Şimdi başkan CEO, CFO arıyormuş. Bir de 3 kişilik futbol şubesi kurdu. Zaten Graff var, bir de Serkan Reçber. Tam çorba olur orası. Bir de “nokta transfer yapmayacağız” dedi başkan. Yaa, 3 dönemdir alınan futbolcuların kulübün başına bela olduğunu hâlâ anlayamadınız mı başkan? Çoğunun hâlâ parasını veriyorsunuz, başka kulüplerde oynuyor. Yazıktır. Aynı yanlışları yaparak doğruyu bulamazsınız başkanım…Başkan iyi bir insan olabilir ama maalesef kulübü doğru dürüst yönetemiyor. Hâlâ eski futbol şube sorumluluğunda kalmış ama devir çok değişti.Şimdi önümüzde kritik Samsun maçı var. Alınacak bir kötü sonuç, zaten çok kırılgan olan takımı çok sarsar.Son olarak, bırakın artık sosyal medya trollerini. Bari bu işe bir çare bulun lütfen.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..