'Pişman' denmişti! Ebru Gündeş'ten 'boşanma' iddiasına cevap

Defne

Forum Üyesi
11 Eyl 2023
9,433
0
16
66a49aa437446c24153fe203.jpg

Ebru Gündeş, 2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan, geçtiğimiz şubat ayında Dubai'de sürpriz şekilde dünyaevine girmişti.

Özdemir'in, 2002 Best Model güzeli Selin Kabaklı ile evliliği devam ederken Ebru Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti.
66a49b4637446c24153fe20c.jpg


"PİŞMANLIK SÖZ KONUSU"

'Beyaz Magazin' yorumcusu Pınar Eliçe, uzun süre magazin gündeminden düşmeyen evlilik hakkında "Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu" açıklamasını yapmıştı.
66a49ab537446c24153fe207.jpg


Eliçe, "Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor" şeklinde konuşmuştu.

Eski eşi Ebru Gündeş'le evlenmişti! Selin Kabaklı, Bodrum tatilinde

'AYRILIK' İDDİASI SONRASI AŞK POZU

49 yaşındaki şarkıcı, hakkında çıkan ayrılık haberlerine yanıt verdi. Gündeş'in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
66a49b5937446c24153fe20e.jpg


"İYİ Kİ"

Instagram hesabından eşi Murat Özdemir'le bir fotoğrafını paylaşan ünlü sanatçı, kalp emojisi ekleyip, "İyi ki" notunu düştü.
66a49aab37446c24153fe205.jpg


Yeni sevgilisi evli çıkmıştı! Selin Kabaklı: Kim kimin kocasını elinden almış, göreceğiz

 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.

Üst