• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''OYUNCU SOL BACAĞINDAN SAKATLANDI NE YAPABİLİRİM?''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Hüseyin Yücel'in açıklamaları şu şekilde..."Gönül isterdi ki Hasan Arat burada gelip açıklama yapabilseydi ama ihraç kararı nedeniyle katılım sağlayamadı. Benim bilgim bu yönde, tüzüğü daha iyi bilen arkadaşlar varsa düzeltebilir.""Hasan Arat'a çok ciddi baskı yaptık, çık hakkında konuşulan iddialara cevap ver dedik. Kendisi de son kurula katıldı, küfredildi ve saldırı yapıldı. Kendimi de dahil ediyorum bu kümeye, adamı konuşturmadık. Sonrasında cezalandırdık. Benim vicdanım rahat değil.""Kimsenin avukatlığını yapmaya gelmedim. Ne öyle bir niyetim ne de yetkim var. Konuşmalarım mevcut yönetimi de bağlamamakta. Konuşma niyetim de yoktu. Muhalefet yapacak olsam televizyona, YouTube'a çıkar her yerde konuşurdum. Niyetim buraya gelip ibra olmayışımızı izleyip evimize gitmekti ama denetim kurulu raporundan sonra cevap verme zorunluluğum oluştu.""Benim kulüpten denetim kurulu raporunda yazılan kadar alacağım yoktur. Alacağımın %80'ini kulübümüze bağışladım. Orada yazılan borç şirketimize ait bir borçtur. Bunun büyük bölümü geçmiş dönemlerde UEFA'dan borçsuzluk yazısı alınabilmesi için kulübün şirketimizin kefaletiyle alınan ve ödenmediği için bizim ödemek zorunda kaldığımız kredidir.""Geldiğimiz ilk ay oyuncu maaşları ödenemezken elimi taşın altına koymaya çalışırken Mete Vardar gelip 'bunlar kulübün geleceğini ipotek altına alıyorlar.' diye bir kanaat oluşabilir, bırakın ne halleri varsa görsünler mi demeliydi?""Benim sağladığım kasa kolaylığı Beşiktaş'ın geleceğini tehdit altına alıyorsa mevcut yönetimin sağladığı kasa kolaylığı neden Beşiktaş'ı tehdit altına almıyor? Hem de onların yapmış olduğu bağış da değilken.""Başkana da teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, mali açıdan ne geçirdiğimizi en iyi ben bilirim. Elini taşın altına koymuş, çok büyük bir rakamla destek olmuş. Bende oluşan kanaat Allah razı olsun sizden.""Rafa Silva'nın maaşı 6 milyon €, 3 yıllık sözleşmesi var. Okan Buruk'un bir videosu var, 'Rafa Silva için bize 40 milyonluk bir paket çıkardılar, alamadık' diyor. 18'e aldığımız Rafa Silva'yı 40'a alamamışlar. Benim kanaatim Beşiktaş'ı 22 milyon kara geçirdik." "Paulista ile ilgili sağlık kurulunun raporu var, kronik sakat almayın diye. Biz oraya bu oyuncu sağ bacağından sakatlanırsa Beşiktaş sözleşmeyi karşılıksız feshetme hakkına sahiptir diye madde koyduk, oyuncu Allah'ın işi sol bacağından sakatlandı. Ne yapabilirim?""Denetim kuruluna soruyorum. Allah rızası için, incelediğiniz döneme dair mevcut yönetimle ilgili hiçbir kanaatiniz oluşmadı mı? Devre arasında yapılan iki transfer Arroyo ve Ricardo için iyi ya da kötü hiç mi kanaatiniz oluşmadı?""Biz kamuoyunda çöp diye tabir edilen oyuncuları gönderdik diye Beşiktaş'ı zarara uğratmışız. Bu oyuncuları alan yönetimle alakalı herhangi bir rapor oluşturdunuz mu?"duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.