• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

    Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Otomobilini Yediemin'de unutan Sinan Akçıl'dan şaşırtan cevap: Aracı unuttum, ne yapayım?

Defne

Forum Üyesi
Katılım
11 Eyl 2023
Mesajlar
9,777
Puanları
16
66fc32a55c3ce26c49f4e588.jpg

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'a ait otomobil Ekim 2014'de trafikte yapılan denetim sonucunda bağlanmış, Akçıl'ın aracı 10 yıldır unuttuğu ortaya çıkmıştı. Sanatçı konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçıl'ın, "Aracımı unuttum, ne yapayım?" sözleri dikkat çekti.

66fc31b45c3ce26c49f4e57a.jpg


TİKTOK ÇIKIŞI

Sinan Akçıl, sosyal medyaya dair çarpıcı açıklamada bulunurken, "Instagram kapatıldı, olsun bekleyeceğiz. Keşke Instagram yerine Tiktok kapatılsaydı." ifadelerini kullanmıştı.

66fc31c45c3ce26c49f4e57d.jpg


"TERİMİ SİLDİĞİM HAVLUYU ATARAK SAYGISILZIK YAPMAM"

Samsum'da verdiği konserde terini sildiği havluyu seyircilere atan Tarkan’a göndermede bulunan Akçıl, "Ben size terimi sildiğim havluyu atarak saygısızlık yapmam, ben size çiçek atarım” demişti.

Pınar Altuğ'a sahnede sürpriz! Büyük şok yaşadı

66fc31e25c3ce26c49f4e57f.jpg


HADİSE'YE MAYO TEPKİSİ

42 yaşındaki şarkıcı, eski sevgilisi Hadise'nin sahnesinde 10. Yıl Marşı'nı söylemesinin ardından yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Hadise'nin sahne kostümüne tepki gösteren isimler arasında yer alan Akçıl, "Elime bayrağımızı alacaksam kıyafetim de ona göre ayarlarım. Bu bir saygı meselesi. Hiç kimse sahne kıyafetine karışmaz ama yurt dışında nasıl düzgün giyiniyorsa insanlar bizler de pantolon ve gömlekle bir saygı göstermeliyiz. Bence mayo ile söylenmemeliydi" açıklamasını yapmıştı.

66fc31ef5c3ce26c49f4e582.jpg


'ARACIMI UNUTTUM, NE YAPAYIM?'

Kanal D Haber, Sinan Akçıl'a Yediemin otoparkında aracını nasıl unuttuğunu sordu. Akçıl şu ifadeleri kullandı:

Aracımı unuttum, ne yapayım? Burada bir komiklik var aslında. Tabii onlar icra davası açınca biz icraya itiraz yaptık ve kazandık. Onlar da 'niye iptal oldu' diye tekrar dava açmışlar. O hiç kullanmadığım bir araçtı ve ayrıca ben yakalanmadım. Şoför Balıkesir'den dönerken yakalandı. Benim yakalanmayla hiçbir alakam yok. Trafik sigortasıyla ilgili bir sorunu olduğu için bağladılar aracı sanırım.

Hazal Kaya 34 yaşına girdi! Eski rol arkadaşı Burak Deniz doğum gününü unutmadı

66fc31fc5c3ce26c49f4e584.jpg


'ARABAYI BİZE VER'

Ondan sonra benim ihmalkarlığım. Yurt dışına gittim, geldim falan öyle kaldı. Benim unutkanlığım. Komik ama yani bana şimdi sabahtan beri 2 bin 500 tane falan DM gelmiş. 'Ne olur Sinan Abi, unutmuşsun zaten o arabayı bize ver' gibi. İnanılır gibi değil.

Benim aklıma gelince onlarında aklına geldi. Onlar da bizden 900 bin lira istediler. Sonra 400'e düştüler, 100 bin liraya anlaştık.

Şeyma Subaşı Bali'de aşkı mı buldu? Peş peşe dikkat çeken paylaşım

 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.

Benzer konular