Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Neo Spor'da konuşan Serkan Akkoyun şunları söyledi.Serkan Akkoyun: ''Hakan Çalhanoğlu'na Luis Henrique'yi sormuşlar. Hakan Çalhanoğl da olumlu referans vermiş. Şimdi, Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer hedefiydi değil mi? Yazın Fenerbahçe, Ali Koç döneminde görüştü. Galatasaray hala çok istiyor. Yani, doğal yarıştığınız iki takım, Hakan Çalhanoğl'nu almak isterken, siz o takımda oynamayan oyuncuyu almak için, Hakan Çalhanoğl'na oyuncuyu soruyorsunuz. Neden Beşiktaş, Hakan Çalhanoğlu'nu almak istemiyor? Burada Hakan Çalhanoğlu isminden bağımsız bir şey söylüyorum.Bunun cevabı şey, Hakan Çalhanoğlu gelmez, Galatasaray'a gider falan, o değil mevzu. Yani, profil olarak, seviye olarak, neden Galatasaray ve Fenerbahçe, Ugarte, Hakan, Sörloth, Goretzka, giderken, işte Ruben Neves, Beşiktaş, Ruben Neves'e takım arkadaşını soruyor. Sörloth'a takım arkadaşını soruyor.Abi son 10 seneye bakalım. En çok şampiyon olan takımlar kimler? Galatasaray ve Beşiktaş değil mi? Evet. E nasıl oldu abi bu ekonomi bu halde? Ya da bu vizyon, o zaman ekonomiyi yaratacaksınız.Yeni başkan gelince ekonomisiyle gelmesi lazım. Ben bunu eleştiriyorum Beşiktaş'ta. Yani, Hadjam kim? Agbadou kim? Yani işte, bu vizyonu bu kadar aşağıda tutarsanız, o zaman yani, şeyi geliştirmek, geleceği daha uzun menzilli yazmak zorlaşıyor. Ben bunu uzun sürede eleştiriyorum. Yazın da, bir tane oyuncu çıktı ya, orta sağa, Mahmudu Bajo mu ne öyle biri, bu sarı lacıvert çubuklu forması olan bir takım vardı. Mahmudu Bajo diye bir oyuncu. Ya kardeşim. Fenerbahçe'nin gündemine bakıyorum, Galatasaray'ın gündemine bakıyorum. Uçuyor yani yıldızlar. Beşiktaş'a geliyor, Mahmudu Bajo. Kim abi bu? Kim bunlar? Tamam, scout transferi, scout transferi anladım da, abi yani, Mohamed Salah'ı da scout edebilirsin ya. İlla 18 yaşında oyuncu mu bulmaktır? Beşiktaş'ın getirdiklerini düşünsene. Bir Ricardo geldi, olmadı. Ötekisi geldi, olmadı. Trabzon'un yaptıklarına bak. Oulai'yi alıyor adam, scout transferi diye. Sen gidiyorsun, Elan Ricardo alıyorsun.Hakan Çalhanoğlu'na Luis Henrique'yi sormuşlar. Yani Hakan Çalhanoğlu'nu niye sormuyor Beşiktaş? İsimden bağımsız. O seviyedeki bir oyuncu. Ben bunu eleştiriyorum. Eleştirmeye de devam edeceğim. Beşiktaş arkadaşlar bana kızıyorsa, öz eleştiri yapmaları lazım.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..