• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Ne övülecek vardı ne eleştirilecek, ama kazandık

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Çok ilginç bir maçtı. Bu maç için ne övülebilecek oyuncu vardı ne eleştirilebilecek bir oyuncu vardı, ama kazandık. Güzel oyun değil temkin kazandı. Herkesin aksine, ben kötü oynamadığımızı, bilinçli olarak savunma yaptığımızı düşünmüştüm, zaten hoca da maç sonu isteyerek böyle oynadıklarını söyledi. Savunmayı çok iyi yaptık. Oyunculardaki bu temkinin sebebini de idman öncesinde Sergen Yalçın’ın konuşmasına bağlıyorum. Yalçın: “Konyaspor maçı bizim için ‘Tamam mı, devam mı?’ anlamını taşıyor. Evet lig uzun ama bu futbolla zirveye yetişemeyiz. Ekim ayında hedefsiz kalırsak bunun faturası herkes için çok ağır olur." ifadelerini kullanmış. Bence de geçen hafta 3 dakikada 2 gol yedikten sonra böylesine önemli bir maçta savunmayı düşünmek mantıklı. Geçen hafta büyük takım bazen kötü de oynasa kazanmayı bilmeli demiştim. İşte bugün tam da öyleydi. İyi oynamadık, ama skoru biri duran toptan, diğeri Abraham’ın kalecinin hatasını afetmemesiyle almayı bildik. Maçtan sonra dedim ki çok iyi duran top çalışmışlar. Ardından hocanın açıklamasına baktığımda duran top çalıştıklarını söyledi. Herkesin aksine Ndidi’nin bu golünün gerçekten hocanın dediği gibi bir çalışmanın ürünü olduğuna inanıyorum. Çünkü hem biz duran toptan nadiren gol atabiliyorduk, hem de Ndidi kariyerinde uzun zaman sonra kafa golü atmış. Demek ki bir çalışma var. Yine bir erteleme maçında daha statü gereği oynayamayanlardan dolayı genç Devrim şans bulabildi. İyi değil diyemem, çünkü bu maç kimse hücumu düşünmediği için eleştiri anlamsız olur. Taylan hep diyorum daha çok şans bulmalı. Rafa yine 60 gibi oyundan alındı. Doğrusu da bu. Daha önce de dediğim gibi bu hocanın Rafa ile sorun yaşadığı anlamına gelmeyip, aksine düşüşte olan Rafa’yı motive eden bir hareketmiş ki Sergen hoca gelince Rafa, Bjk kariyerindeki ilk hattrick’ini yaptı. Ben Ermirhan’a ayrı parantez açacağım. Emirhan “17 uzaklaştırmayla, Opta’nın 2014/15 sezonundan bu yana Beşiktaş formasıyla bir maçta en yüksek sayıya ulaşan oyuncusu” olmuş. Emirhan gerçekten üzerine koyuyor, takımı sahiplenen lider özellikleri de var. Yine Opta verilerine göre “Konyaspor, 2014/15 sezonundan bu yana Beşiktaş'a karşı en fazla orta yapan (61) ve en fazla köşe vuruşu kullanan (17) takım olmuş” fakat kazanamadılar. Bunda en büyük pay Emirhan topçu’ya ait. Çoğu atağı kesti, ayrıca fark ettim derinlemesine pasları da gelişmiş. Bugün bilerek böyle oynadığımızı düşünsem de artık maçı anlatmak, güzel veya mücadeleci oyunu konuşmak istiyorum. Ne yapılması gerektiğini anlatmak, sezon içinde transfer konuşmak istemiyorum. Ben herkesin aksine Sergen hocanın en baştan şampiyon olmak için değil, bir şeyleri düzeltmek için geldiğini düşünüyorum. Ama bazı kesim hocanın sanki maç sonuçları kötü gidince aslında şampiyonluk için gelmediği yönünde söylemlere başladığını düşünüyor. Elbette bunu başta net olarak söylemedi. Çünkü zamanı değildi. Şimdi Serkan hoca ile bir planları varmış, ilerleyen zamanlarda o planı anlatan bir açıklama yapacaklarını söyledi. Camiada her kafadan bir ses çıkmaması için bu plan sevindirici. Bu açıklamayla belirsizlik kalkacak, birlik güçlenecektir. Cengiz’in kazanılması, Emirhan’ın iyiye gitmesine ayrı seviniyorum. Çünkü bence senelerdir bizde oynayan yabancılar, hatta yeni gelen yabancı oyuncularda bile takım 5 senedir böyle şampiyonluktan uzak olduğu için motivasyon düşüklüğü sebepli rahatlık oluyor. Jurasek kendi kalesine gol atınca, hemen ardına bir gol daha yememiz tamamen bu dediğimden yani “aman zaten bu takım 5 senedir böyle” mantalitesinden. O yüzden biz yerli yetenekli oyuncu da alalım ki o rehavet olmasın. Çünkü yerlilere Beşiktaş’ın aslında ne olduğunu anlatmaya gerek yok.Berna Özsoy / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.