• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

“Mesele Sergen değil, istikrarsızlıktan bıkmış bir Rafa”

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Maç sonu yorumlara bakınca maçla ilgili aldığım tüm notları pozisyonları konuşmaktan vazgeçtim. Neden? Çünkü herkes maç sonu Rafa’dan bahsediyordu. Ben de yazımı Rafa’ya ayırmak istiyorum. Rafa’yı Aboubakar, Ghezzal, Rosier, Cenk Tosun, Masuaku vs ile bir tutmayın. Onları biz kadro dışı bıraktık veya sözleşme teklif etmedik yani deyim yerindeyse yedik. Şimdiyse Rafa’yı ilahlaştırdığımız için o bizi yedi. Sayın Hüseyin Yücel, geçen yıl seçim zamanıydı yanlış hatırlamıyorsam Televizyonda “Masuaku, maaşı ödenmeyince takıma ihtar çekti” demişti. Sonrasında Masuaku oyuna girdiği an, performans bile vermeden o sebeple yuhalanmıştı. O zaman “ihtarı çeken Rafa olsa kayırırdınız” demiştim. Benzeri oldu. Rafa devre arası bile değilken, profesyonellik dışı bir şekilde, tarafımızın yol açtığı geçerli hiçbir sebep yokken ayrılmak istiyor. Geçerli bir sebep olsa veya -Sergen hoca’ya kişisel nefreti Beşiktaş sevgisinden büyük olanların dediği gibi- Sergen hoca, Rafa’ya mobbing yapsa, bunu en başta Rafa ve menajeri seve seve açıklardı. Rafa Türkiye’deki “sürekli bir suçlu arayan” futbol iklimini tanımadığı için böyle yaparak Sergen hocayı zan altında bıraktığını bilmemektedir. Bu yüzden Sergen’i 1 saat kendi hakkında konuşmak zorunda bırakmıştır. Oysa açıklama yapması gereken Rafa’dır. Sergen geldiği ilk gün Rafa gitmek istediğini söylemiş, sonra hoca dk 70’te Rafa’yı oyundan alınca menajerini çağırıp komik bir rakam teklif edip, yine gitmeyi hatta futbolu bırakmak istediğini söylemiş. Rafa aslında Beşiktaş’tan şampiyonluktan kopuk, sık hoca değiştiği, Avrupa’da olmadığı için gitmek istiyormuş. Birileri belki Rafa’ya hocanın hakkında konuştuğu programları gösteriyor, Rafa da zaten mutsuzken, oyundan da alınınca kopuş hızlanıyor. Yoksa Sergen Rafa’ya görevdeyken hiçbir şey yapmıyor. Suçlu ne Rafa ne Sergen. Suçlu, Rafa’nın zaten gitmek istemesini fırsat bilip suçu Sergen’e yıkmak isteyen Sergen ve Beşiktaş düşmanlarıdır. Tıpkı Orkun’un kaptan yapılmasında olduğu gibi bu ara her suç Sergen’e yükleniyor. Rafa’yı yeni yemeye çalışanlardan değilim objektifçe hep eleştirirdim, çünkü Rafa benim için Bobo ve Pascal Nouma gibi Beşiktaş ruhunu anlamış, her maç mücadeleci oynayan dokunulmazım değildi. Rafa hiç röportaj vermeyip, yalandan da olsa Beşiktaş ruhu ve taraftarı için tek kelime etmediği için şuan zan altında bıraktığı hoca vs için konuşmadığına şaşırmadım. Hoca programlarında Rafa’yı objektif eleştirdi, övdü de. Oyundan almak haktır. Sergen’de ego yok. Gerçek yetenekli ve yıldız sever, Etoyla sorunsuz çalıştı. Bence illa bi sorumlu arayacaksak bu belki Rafa’yı getiren eski yönetim olabilir. Bu benim tahminim yanlışsam özür de dilerim. Rafa’ya resmi sözleşmede yazılı madde olarak yer almasa da sözle belli ki bazı imtiyazlar tanınmış. Bu Rafa’nın gym’ye çıkmaması vs gibi konular Hüseyin Yücel’e sorulmuştu. O da şöyle demişti: “Rafa Silva’nın sözleşmesinde ‘Fitness’a çıkmam’ diye bir madde yok.” Sn. Yücel zaten herhangi bir sözleşmede böyle saçma bir madde yer almaz, siz böyle bir vaad verdiniz mi diye sormak istiyorum taraftar adına. Rafa’nın gitmek istemesi bence Sergen hocanın gelmesinden değil Ole hocanın gitmesinden kaynaklanıyor. Yani Rafa artık istikrarsızlıktan bıkmış. Sergen yerine Morinho gelse Rafa yine gitmek isterdi. Sergen değişikliği Rafa’nın bardağını taşıran son damla oldu. Yani mesele Sergen değil istikrarsızlıktan bıkmış bir Rafa. Bence Rafa kendisini getirip belli imtiyazlar tanıyan eski yönetim gidince gitmek istiyordu. Ama Ole hocayla yeni bir hedefe inandı olmayınca da gitmek istedi. Ama inatla konuyu Sergen’e bağlayacaklardan habersiz olduğu için artık açıklama yapmalı. Cengiz Ünder 10 maçta 4 gol 1 asist yaptı. Abraham değerlendirebilse kilit pasları asist olurdu. Cengiz, bugün de iğne deliğinden Bilal’e pas verdi ve penaltı kazandırdı. Penaltıyı da attı. Savunmada hata yaptı diye suçlamayın. Hataları telafi eden başka oyuncu yok. Sergen hoca’nın istediği tek transfer Cengiz’di yalnız Cengiz iyi. Sergen transfer döneminde gelse böyle nokta atışı transferler yapardı.Berna Özsoy / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.