Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında çok büyük yara aldı ve bu yaranın üstüne Sergen Yalçın'ın "Uzun ve zorlu yol" açıklaması ise havlunun Ekim ayında atılmasının net açıklaması oldu.Beşiktaş son zamanlarda hiçbir teknik direktör ile sezona başlayıp bitirmedi. Gelen her teknik direktör kendisine ait olmayan bir takımla yola devamı etti. Sonrasında ise sırtı sıvaslandı, yeni transferler yapıldı ve milyonlar sokağa atıldı.Kim kazandı? Tabi ki menajer denilen arkadaşlar. Beşiktaş'ta gelen her yönetim kruz yönetebilme becerisinden uzaktı, futbol aklı yoktu, sistem nedir aldırmadı...Yanlış üzerine yanlış yapılmadı. Her yanlışın ardından ortaya çıkan krizi örtbas etmek için kurban verildi.Şimdiye kadar verilen kurban adı "teknik direktördü" şimdi ise Gençlerbirliği maçıyla saha içine kaptanlık pazubandı adı altında kaleci Mert ve Necip üzerinden oldu.Nasıl olsa Mert ve Necip en çok eleştirilen isimlerdi mizansen de bu olay üzerinden gerçekleşti.Kusura bakmasınlar ama ne teknik heyet, ne de yönetim "MAVAL OKUMASIN"...Bu takım sahaya çıktığında Gençlerbirliği'ni yenecek, öyle gereksiz oyuncu değişikliği, yok efendim takım fizik olarak yetersiz açıklaması ile olayı saptırmayın.Şimdi Sergen Yalçın taraftarın kendisine desteği üzerinden "Uzun ve zorlu yol" açıklaması yapıyor da biraz gecmişe baktığımızda şampiyonluk ardından oluşturduğu takımla düşüş içinde yolu bırakıp giden kimdi sorusunu da sormadan edemiyoruz. Beşiktaş son beş senedir iç çekişmeler, yanlış hesaplar ile sıradanlaştı. Bu iç çekismeler yapılan Divan başkanlığı seçimlerine de yansıdı. Güç gösterisi yapmak isteyenler kendince destek planları yaptılar. Beşiktaş bu sıradanlıktan kurtulması için arık kısır iç çekişmelere, yanlış planlar üzerinden gelecek hesaplamalardan, günü ve kendini kurtarmak adına kurban vermekten ve bunları bu taraftara, camiaya gereksiz "MAVAL OKUMAKTAN" vazgeçtiği an yapabilecektir.Eyüp YardımcıDuhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..