Masterchef'te ana kadroya giren 14. yarışmacı kim oluyor? Mehmet Şef böyle uyardı

Defne

Forum Üyesi
11 Eyl 2023
9,431
0
16
66a551fe6244f026b986accd.jpg

Masterchef'te heyecan dorukta. Ana kadroya girecek olan 14. yarışmacı kim olacak? Kıran kırana bir mücadele var. Yarışmacılar 45 dakikada böbrek ile hazırladıkları tabağı şeflere sundu ve ilk turun 5 yarışmacısı belirlendi.

66a553ed6244f026b986acd6.jpg


MEHMET ŞEF UYARDI: ISI DERECESİ ÖNEMLİ

Mehmet şef kuzu böbrekle yemek yapacak yarışmacıları uyardı. Böbreği çok pişirirseniz sertleşir, az pişirirseniz de kokar. Böbreği pişirmenin bir ısı derecesi var bunu bilmek gerek. Evdekiler de siz de bunu mutlaka bilmek zorundasınız. Yoksa böbrek bir şeye benzemez.

66a553816244f026b986acd3.jpg


BU GEÇERLİ BİR SEBEP DEĞİL

Somer Şef yarışmacı Deniz'e senin yemeğin neden önce gelmesi gerekiyordu diye sordu? Deniz de benim yemeğimin yağı akıyordu da deyince; Herkesin yemeği kıymetlidir. Yani bir köpükse veya üzerinden bir şey düşecek olur, erir anlaşılır. Ama yağı akacak diye olmaz. Herkesin yemeği akabilir. Bu geçerli bir sebep değil. Bunu uyarı olarak alın dedi.

66a555156244f026b986acd9.jpg


ENSAR NE YAPTIN SEN!

Karidesli böbrek hazırlayan Ensar şefleri şoka uğrattı. Karidesin içini açan Danilo şef bağırsaklarının temizlenmediğini görünce şok oldu. Mehmet şef de "Ne yaptın oğlum sen, tam eli ayağı düzgün tabak geldi derken... Karidesi temizleyeceksin Ensar. Cımbızla çekeceksin bağırsağı. Bu böyle olmaz" dedi.

66a558fb6244f026b986acdd.jpg


14. YARIŞMACI BU 5'LİDEN SEÇİLECEK

İlk 5'e Nico, Deniz, Ezgi, Nida ve Erim girdi. Ana kadroya girecek olan 14. yarışmacı bu 5'ten seçilecek.

MasterChef'te 13. yarışmacı belli oldu! Ensar'ın tekniği şefleri gülme krizine soktu
MasterChef'te 12. yarışmacı belli oldu! Mehmet şef bazı yarışmacıları uyardı: Bu şekilde olmaz!

 

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.

Üst