Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Serdar Ali Çelikler'in değerlendirmeleri şu şekilde...''Daha evvel de 102 milyon euro kayıp vardı. İşte bu denetim kurulu raporunda bazı iletişim ekipleri paralel olarak kurulduğu, sosyal medyada dezenformasyonun yapıldığı transferde paralel bir ekip kurulup işte Kaan Şakul'un o gelen gidenlere kendisinin karar verdiği gibi bazı detaylar yer alıyor. Çok detaylı bir rapor. Beşiktaş'ta da geçmiş yönetimle ilgili. Beşiktaş'ta sürekli bir rapor var. Sıfır yaptırım var. Abi 102 milyon euro nerede abi? Bildiğin denetleme raporu çıktı ya. 10 senede 102 milyon euro kayıp diye. Son 10 senede başkanlar kim? Niye bunlara bir şey yapılmıyor? Yani rapor çıkıyor işte Hasan Arat, Hüseyin Yücel ve Kaan Şakul şunları yapmış. Sonra bir şey olmuyor yani. Şimdi bu yönetim gidecek. Bunları da araştıracaklar. Gene bir şey olmayacak ya. Beşiktaş ya araştırmayı bitirsin ya da araştırma yapıyorsa bunun artık bir karşılığı olsun. Bunu geçen seneden beri söylüyorum. Sürekli bir denetim raporu çıkıyor. Falanca hırsız deniyor. O paralar nerede? Ahmet ne yaptın? Ahmet Nur Çebi, paralar nerede diyordu? Fikret Orman'a, onun üzerine geldi. Öyle mi? Sonra, Ahmet Nur Çebi'yi sen soyuyorsun diye gönderdiler. Ona da sordular. Paralar nerede? Yok demiri sattın mı, satmadın mı? O gitti, Hasan Arat geldi. Ona başka şeyler söylediler. Ya kardeşim o zaman bunları gönderin ya da atın kulüpten. Ya deyin ki kardeşim bunlar abi bunlar Beşiktaşlı değil. Dedim mahkemeye verin. Tamam mı? Sürekli bir rapor çıkıyor. Raporun bir karşılığı olmuyor yani. Troll ekip de kurmuşlar yani. Yönetimler maalesef yapıyor bu işleri.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..