• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

Hoca, yönetime ''Sizin yapacağınız işi öpim'' diyor..

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Kasımpaşa ruhsuzluğu benim için süpriz değil son yazımı okuyup hak verenler için olmadığı gibi. Tabi bel altı vurup, Beşiktaş düşmanlığımızın ortaya çıktığını ve başka takımı tuttuğumun belli olduğunu iddaa edenler için daha acı hissedici olabilir bu tip maçlar. Onların çok taze beyinler olduğunu düşündüğüm için çok kızamıyorum kendilerine, daha öğrenecek çok şeyleri camia da tanıyacak çok detaylar var önlerinde. Böyle böyle yavaş yavaş gelişecekler.Geçen yazımın devamı olacak ama sonunda çözüm önerimi yazacağım nacizane. Maşallah Sergen hoca bıraktığı yerden devam ediyor. Graff üzerinden hem topçusunu yerin dibine sokuyor hem de yönetime sizin yapacağınız işi öpim diyor. Graff’ın yaptığı işler ortada görüyorsunuz işte lafı başka bir anlama geliyor ise ben anlamadım. Ayrıca konuşamıyorum daha neler söylerim anladınız siz onu cümlesi de var mesala hocanın ben onu da anlamadım. Birileri komisyon aldı falan mı diyor? Yoksa başka bir şey mi söylüyor? Yahu bakın hoca akıllı adam gitmek için can atıyor. Dün taraftarın yanına gitmiş amigolarla beraber. Ne istiyorsunuz benden diyor? Bekliyor ki çek git buradan desinler. Bir tane böyle bir ses duysa bakın taraftar da istemiyor artık bana eyvallah diyecek. Ama yok çünkü çocuklar gerçek taraftar, bir tarafları yırtıldı maç boyunca topçudan çok enerji harcadılar ama hocaya saygı gereği tek bir laf etmediler.Yani taraftara 100. Yılda Tümer’e attığı pas gibi geri almalık pas attı da çocuklar efendiliğinden o pası geri atmadı. Hoca bu işi sevmiyor bence. İş ve sosyal yaşam dengesini antrenörlükte kuramıyor. Tv yorumcusu iken ne güzel 3 gün program 4 gün sosyal hayat vardı istediği gibi uçağa atlar giderdi. Şimdi öyle mi? 7 gün bağlısın takıma. Eyy yönetim kurulu birazcık Beşiktaş’lı iseniz bugün hadi bilemedin yarın hoca ile yolları ayırırsınız. Sergen Yalçın bu takımın en yetenekli futbolcularından biri idi ve kulube para kazandırdı, 100. Yıl şampiyonluğundaki payı çok ayrıca inanılmaz bir 2020-21 sezonu geçirdi teknik direktör olarak Yapmayın etmeyin bu insana sevmediği işi yaptırıp prangalar arasında yaşatmayın. O zaman kime saldıracağını bilmiyor. 10 küsur yeni topçu gelmiş bir o kadar da gitmiş takımı habire kötülüyor. Oyuncular ile bağlarını tamamen koparttı şimdi size yürüyor.Yahu Allah aşkına salın adamı. Ne yapacağız sonra mı diyorsunuz? Aman sakin olun dünyanın sonu değil. Alın size çözüm. Hiç 80 yaşında falan demeyin şu anda aktif futbol hayatını Romanya Milli Takımının teknik direktörü olan Mircea Lucescu’ya gidin yalvarın. Hocam gel 1 sene 2 sene Rızvan’nın sözleşme bitene kadar kal şu sistemi kurmamıza yardımcı ol deyin. Oğlu olmaz mı dedi istediği teknik direktörü seçmede serbestsin deyin. Futbol yapılanmasını 1,5 yıllığına ona emanet edin. Tabi sağlığına, sıhhatine dikkat edin yaşı var dediğim gibi. Bakın Lucescu size ne katar özet geçeyim; 1) Futbol takımının çok fazla saygı duyacağı bir isimdir. Her topçudan maksimum katkı alır 2) Tesiste kuş uçmaz kervan geçmez. Menajerler cirit atmaz hatta siz bile giremezsinz 3) Hani 2-3 transfer dönemi diyor ya Sergen hoca onun hayatında 2-3 transfer dönemi boyunca bir takımda kalmamışlığı kadar Lucescu’nun gittiği her yerde sistem kurmuşluğu vardır. 4) 2 kere bize binen Sergenci Şenolcu kitle de artık durulur çünkü onlar da ağızlarını Luceye açacak hadde değillerdir. Son söz hala geç değil adamın kafa zehir gibi çalışıyor tekerlekli sandelye de bile olsa gel koy çizginin yanına. Sonra yaslan arkana kursun sistemini. Brezilya’dan genç yetenek mi dersin kadro içinden orta saha görünümlü Yıldız stoper mi dersin şapkadan tavşan mı istersin yoksa 2027 yılının yazında onun belirlediği yeni hoca mı dersin hepsini yapar sana Luce.. Bence atlayın Romanya’ya gidin.. Yoksa sizin 1 sözlerini 2 etmediğiniz sosyal medyacı tayfa size hamsili pilav yemeğe gönderecek benden söylemesi..Bülent Bilirgen/duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.