Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Beşiktaş - Samsunspor maçı sonrası ikilinin yaptığı değerlendirmeler şu şekilde...Onur Yıldız: ''Beşiktaş bugün artık iyice koptu.''Erman Toroğlu: ''Beşiktaş gelsin arkadaş ya, yani olmuyor. Yavan birlik oluyor abi. Fakat bugün şaşırdım yani Samsun'un daha farklı oynaması lazımdı. Gol yiyince, ben Samsun'um dedi, bir oynadılar, golü attılar, tekrar eskiye döndüler.''Onur Yıldız: ''Evet, aslında Beşiktaş'ın üstüne gidip çevirebilirlerdi yani, alabilirlerdi de maçı. Kaçırdılar da aslında.''Erman Toroğlu: ''Başkan dedi ki herhalde, (Samsun başkanı) 'Ya artık gitmeyin de fazla, fazla ortalığı karışmasın' dedi.''Onur Yıldız: ''Hocam, maçtan sonra Beşiktaş yönetimi çıkıp yine Yüksel Yıldırım ile ilgili açıklamalar yapıyor. Beşiktaş da şu anda kafalar hep sağ dışında. Yüksel Yıldırım, işte bilmem ne Rafa krizi falan. Yani takım çok kötü gidiyor, takımı düşünen yok. Ne yapacağını düşünen, bir planlama yapan yok, transfer planlayan yok. Ama hep şey, başka gündemler. O zaman işte böyle on bir puan geride Ekim, Kasım ayında havlu atarsınız yani. Saha içini düşünen yok, kafaları başka yerde.''Erman Toroğlu: ''Sana bir soru yöneteceğim hocam. Hazır mısın? Bana Beşiktaş'tan bir tane oyuncu al, Galatasaray'da veya Fener'de oynasın, ilk on birde.''Onur Yıldız: ''Hazırım hocam. Bir tane söylerim. Rafa Silva.''Erman Toroğlu: ''O gitti. Şu Beşiktaş'tan, o gitti. O hatta oldu. O gidecek artık. Bir şey derler, zevksiz izdivacın çocuğu iyi olmaz derler. Yok, o gitti o. Peki, şu anda bu Beşiktaş kadrosundan bana bir oyuncu söyle, Galatasaray'ın veya Fener'in kadrosunu alayım, 16'yı alayım. 18'ine alayım.''Onur Yıldız: ''Yok.''Erman Toroğlu: ''Eee, o zaman?''Onur Yıldız: '' Orkun diyebilirim ama eski Orkun. Milli takımdaki ve o Benfica'daki Orkun. Beşiktaş'taki Orkun değil yani. Orkun olur, başka da yok... Abraham idmana çıkamaz zaten.''Erman Toroğlu: ''O zaman nasıl abi? Şimdi yönetim, istifa, tamam. Beşiktaş buraya bir senede gelmedi ki, altı ayda gelmedi ki. Bu başkan ne kadardır başkan?''Onur Yıldız: ''İşte geçen sezondan bu yana. Yılbaşında gelmişti hocam, işte bir sene falan oluyor. 10 ay falan, 10-11 ay.''Erman Toroğlu: ''Hiçbir şey yapma şansı yok bu kadar borçla. Alamazsın, yapamazsın. Çünkü almış bir enkaz. Ama Beşiktaş'ta her yeni gelen 'Bir enkaz aldım' diyor. Neydi o? Matruşka diyorlar. Her gelen biraz daha tokatlayıp gidiyor, biraz daha tokatlayıp gidiyor. Fakat o tokadı yanlışı anlamayın yani. Fiziksel tokattan bahsediyorum. Sonra kalbiniz kırılır başka şey anlarsan. Neyse. Onlar Beşiktaş'ın sonunu.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..