Defne
Forum Üyesi
Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’da Cevher karakterine hayat veren Nail Kırmızıgül, 11 yıl aradan sonra döndüğü proje hakkında konuştu. Mesut’un (Şevket Çoruh) baş düşmanı Cevher Şanlı rolünde ekibe kök söktüren oyuncu, rolünü “Hem zorlayıcı hem heyecan verici” olarak tanımladı. Kırmızıgül, “Cevher; iyiliği, kötülüğü, aşkı, sadakati ve aynı zamanda da tehlikeli şeyleri barındıran komplike bir karakter. Geçmişinde yaşadığı psikolojik travmalar, yaptığı işin ona bıraktığı izler... Bunların hepsini göz önünde bulundurarak çalışmak çok heyecan vericiydi” diye konuştu.
Oyuncu, sette zorlandığı sahnenin Ali (Alp Korkmaz) karakterine yönelik bir şiddet bölümü olduğunu anlattı. Kırmızıgül, “Cevher kötü bir adam ve şiddet uyguluyor. Ama bunu canlandırırken kimseye zarar vermemek ama aynı zamanda izleyiciye gerçekçi hissettirmek gerekiyordu. Ali’nin bir sahnede saçını çekiyorum, tokat atıyorum ve sürüklüyorum. Ona zarar vermemeye çalışırken sahneyi inandırıcı kılmak kolay değildi ama iyi bir denge yakaladık” şeklinde konuştu. Beste Sırapınar’a konuşan oyuncu, “Başka bir karakteri oynama şansın olsa kimi seçerdin? sorusuna, “Tabii ki Rıza Baba (Zafer Ergin)” yanıtını verdi.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.