Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Bu kez Beşiktaş büyük korku ve eksik kadro ile gittiği erteleme maçında iki gol atarak Konyaspor'u mağlup etti. İşte futbolun acımasızlığı burada. İnanır mısınız Konyalı oyuncular sahada basmadık yer bırakmadı akın üstünü akın yaptılar, üst üstü köşe attışı yaptılar, kaleye yakından, uzaktan şut çektiler ama top bir türlü kaleci Ersin’i geçip filelerle buluşmadı.İşte acımasızlık ve şanssızlık burada. Sahaya bakıyorum Kara Kartal dediğimiz takımın oyuncuları sahada serçe gibiler. İkili mücadelede yoklar, Top kapmada yoklar. Keleye şut çekmede hiç yoklar. Zaten takımın bir oyun planı ve taktiği yok. Hepsi sanki sahada Çelik Çomak oynayacak mahalle çocukları gibi.Gelelim maça takım beş kişi birden savunmaya çekilmişler gelen topa vur kime giderse gitsin önemli değil. Bu futbolculara Sergen hoca tarafından verilmiş bir taktik değil herhalde. Benim bildiğim ve tanıdığım Sergen böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Ama Sergen Hocadır bu ne yapsa yeridir. Çünkü bu maçta da yaptı yapacağını maçın iki yıldızı Devrim ve Rafa Silva’yı oyundan aldı.Beşiktaş maalesef aradığı santraforu bulmuş değil. Abraham bu maçta gol attı ama oda büyük bir tesadüf. Adam sahada duracak yeri bilmiyor. Hava topu hakimiyeti yok. Sağa sola arkadaşlarına pas atmak yok. Daha doğrusu ayakta duracak hali yok. Bütün bu imkansızlıklar karşısında deplasmanda alının bu galibiyette beş kişi ile savunma yapan oyuncuları tebrik etmek gerekli…Ha birde önemli dedikodu var. Kaleci Mert’ten kaptanlık görevi kendisi ile konuşulmadan alınmış. İşte bu yüzden Sergen Hocaya antrenmanlarda surat asmış. Hoca da Mert’i kesmiş kaleye Ersini geçirmiş. Oyuncularda siyasetçiler gibi ikiye bölünmüş. Bir kısmı Mert’çi olmuş bazıları da Sergen Hoca’nın yanında yer almış.İşte bunlar hiç hoş değil…Fotospor/ Erkan ÖzmenHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..