Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ertem Şener: ''Hadjam, Young Boys'un çok önemli bir ismi, sol beki. O 90 metrelik çizgiyi çok iyi kat edebilen bir futbolcu. 22 yaşında, Cezayir asıllı, Beşiktaş'ta çok iş yapar. Çok önemli işler yapar. Özellikle Young Boys-Galatasaray karşılaşmalarından hatırlıyoruz. Rüzgar gibiydi, ben çok beğenmiştim. Tıpkı Cerny'de olduğu gibi. Gerçi ben o zaman bir hata yaptım. Dedim ki 'Ya iki kere Fenerbahçe maçlarında iyi oynadı' diye. İşte Cerny transfer, niye transfer döneminde adı geçiyor dedim. Öyle değilmiş işte. Gerçek güçlerini o zaman gösteriyor bu tip futbolcular. Hadjam da Galatasaray maçında vitrine çıktı, çok etkili oynadı. Ben Beşiktaş'ın alması gerektiğini düşünüyorum Hadjam'ı. Cerny etkisi yaratır. İkinci bir Cerny etkisi yaratır. Yani Glasgow Rangers, Fenerbahçe maçlarında Cerny'i gördük. Hadjam'ı da Galatasaray maçlarında gördük. Young Boys Galatasaray maçlarında. Çok etkili olur. Hiç kaçırmayın. Beşiktaş'ın pişman olmayacağına inanıyorum Hadjam'la. Önemli bir isim.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..