Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Güllü hayatını kaybetti, ne soru işaretlerinin ne kan donduran iddiaların ardı arkası kesilmedi. Kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in mesajları ortalığı ayağa kaldırmıştı. Kanal D'de ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta ekibi Tuğyan Ülkem Gülter ile konuştu.
Her şeyi iftira olduğunu belirten Tuğyan Ülkem, "Tamamen iftira her şey. Ben kendimden eminim ve ben annemin kızıyım. Hala acımızı yaşayamadık, yakamızdan düşmüyorlar. Parayla satın alınan kaç insan için medya önüne çıkmalıyım?. Benim bir çocuğum var, yarın çocuğum izleyecek. " ifadelerini kullandı.
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem iddialar sonrası ilk kez konuştu! 'Ölsün' mesajlarına açıklık getirdi
"KARDEŞİM VE KIZIM İÇİN SUSUYORUM"
İddialar karşısında konuşmayan Tuğyan Ülkem, " Zamanını bekliyorum, konuşacak çok fazla şeyim var. Kardeşim ve kızım için susuyorum. Güllü'nün kızı olan benim, hangi birine cevap verebilirim? " açıklamasında bulundu.
"TUĞBERK ANNEME ŞİDDET UYGULAMADI"
Güllü'nün kızının konuşmalarının devamı şöyle; Ben kendimden eminim, benim ciğerim gitti. Tuğberk anneme şiddet uygulamadı.
KERVAN'A ATTIĞI MESAJLAR
Kervan olay anında orada yok. Kervan ile biz bu olayla alakalı bir kelime bile konuşmadık. 'Tutuklanacağız yeter artık sus' Kervan'ı kullandığı kelimeleri o kadar farklı yere çekiyorlar ki, insanlar konuşmaları yanlış anlıyor. Tutuklanacağız yeter artık sus' mesajını o yüzden attım.
Kervan, Tuğyan'ı eski sevgilisi
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter uyuşturucu testine girdi: Kendimizden eminiz
KİRALIK KATİL TUTTU MU?
Annem için kiralık katil tutmadım. Bu iftiraların hiçbirini kabul etmiyorum. Hiçbir şey uzaktan gözüktüğü gibi değil.
"ANNEMLE ARAM ÇOK İYİYDİ"
İlk günden beri yaptığım açıklamalar ortada, ifadelerimin arkasındayım. Annemle aram çok iyiydi. Akşam kavga edip sabah barışıyorduk. Biz annemle çok iyiydik, annemi öldürmeyi düşünmedim.
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.