Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Güllü hayatını kaybetti, ne soru işaretlerinin ne kan donduran iddiaların ardı arkası kesilmedi. Kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in mesajları ortalığı ayağa kaldırdı.Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem, 'annesinin ölmesini istediği' mesajları ortaya çıkmıştı. Kanal D'de ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta ekibi ilk kez Tuğyan Ülkem ile konuştu.
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter uyuşturucu testine girdi: Kendimizden eminiz
Bircan ifadesinde, 'Tuğyan bana dönüp annemi ittim öldürdüm çok pişmanım' demişti. Tuğyan bu sözlere, "Kendisinin attığını iftirayı kabul etmiyorum. Neden Ferdi ile tanıştıktan sonra gündeme getirdin? Bunun karşılığında ne aldın" diyerek yanıt verdi.
NELER YAŞANDI?
Adım adım yaşananları anlatan Tuğyan şu ifadeleri kullandı: Bircan ile cenazeden sonraki gün bir araya geldik. Yemek yedirmeye çalıştı bana. 'Ben senin ablanım, ben senden eminim' dedi. Aramız hiç bozulmadı. 13.gün yanımıza geliyor, bizimle beraber kalıyor. Daha sonraki süreçte biz bir ay dışarı çıkmadık. Bir gün Bircan abla beni aradı. Neden evdesiniz diye sordu. Arabaya atlayıp Bircan ablaya gittik, sonra aşağıya indi. Abla nereye gideceğiz dedim, bizi arkadaşlarının yanına götürdü. Sonra Yalova'ya döndük. Yolda bizi aradı 'Ferdi beni oğlumu öldürmekle tehdit ediyor' diye.
Alıntı Metni
"OĞLUMU ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİYOR"
Biz Yalova'ya gittik. Bircan abla telefonla arayıp 'oğlumu öldürmekle tehdit ediyorlar' dedi. Benden daha sonra para istedi, 'savcılığa şikayet edeceğim' dedi. Arabaya biniyoruz daha sonra avukatın yanına gidiyoruz. Benim annem Bircan hanımdan nefret ederdi. Senin oğlun uyuşturucu batağına düştüğünde benden nasıl yardım istedin? Adalet önünde hesap vereceksin.
Güllü'nün ölümünde kilit isimden flaş iddia! 'Annemi ben öldürdüm' dedi
"ANNEME ELİMİ KALDIRMADIM"
Akşam kavga edip sabah aynı sofraya oturuyoruz biz. O mesajlar aylar öncesine ait. Ben annemden neden nefret edeyim? İnsan sinirlendiğinde bu sözleri söyleyebilir. Ben anneme hiç elimi kaldırmadım.
Dilan Çıtak'tan Survivor itirafı! 'Doğru düzgün izlemedim'
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.