Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Tiago Djalo'nun açıklamaları şu şekilde
AHA AGRESİF OLMALIYIZTiago Djalo: "Geliştirmemiz gereken çok şey var. Kaliteli bir takım olduğumuzu biliyorum. Topsuz oyunda daha iyi olmamız gerekiyor. Bu sene yediğimiz gollere baktığımız zaman, daha agresif olmalıydık ve saha içinde daha çok iletişim kurmalıydık. Hocamız da zaten bunları istiyor. Bunları daha iyi yaptığımız zaman biliyorum ki daha az gol yiyeceğiz. İkinci yarıya çok daha iyi başlayacağımızı düşünüyorum." HERKES ESKİ TIAGO DJALO'YU GÖRMEK İSTİYOR AMA...Tiago Djalo: "2023'te ağır bir sakatlık yaşadım, yaklaşık 10 ay sahalardan uzak kaldım. Bu sakatlık, bana daha farklı bir tecrübe kazandırdı. Futbolu daha çok ciddiye almaya başladım. Daha iyi olmak için belki bazı şeyleri fazla abartıyor olabilirim. Şu da çok söyleniyor bana, '2023'ten önceki Tiago Djalo'yu görmek istiyoruz, Lille'deki Tiago'yu görmek istiyoruz' diyorlar. Artık o Tiago Djalo yok, o Tiago Djalo öldü. Yeni Tiago Djalo çok daha iyi olacak."ABRAHAM İLE SERGEN YALÇIN'IN GEÇMİŞİNE DAİR VİDEOLAR İZLEDİKTiago Djalo: "Sergen Yalçın'ın güçlü bir karakter olduğunu biliyorum. Abraham'la birlikte hocamızın futbolculuk dönemindeki videolarını izlemiştik. Gerçekten çok kaliteli bir oyuncuymuş. İnanılmaz bir kalitesi varmış. Kendisi bize Türk futbolunu anlatıyor. Çok tecrübeli bir isim. Bu yüzden onun bize anlattıklarını daha kolay bir şekilde uygulayabiliyoruz. Agresifliğe çok önem veren bir hoca."BEŞİKTAŞ'A GELMEDEN BURAK YILMAZ İLE GÖRÜŞTÜMTiago Djalo: "Beşiktaş'tan teklif geldiğinde ilk Burak Yılmaz'ı aradım. Burak Yılmaz bana Beşiktaş'la ilgili çok iyi şeyler söyledi. Gerçekten çok tecrübeli." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..