Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ersin Destanoğlu: ''Şöyle bir şey var. Bu hep içimde kalmıştır. Yani bunu bugün söyleme ihtiyacı duyuyorum. Şampiyon olmuşuz. Bir gün sonra uyanmışım, şampiyon uyanmışım. Bir gün sonra bir tane yöneticimiz beni twitter'da paylaşmak zorunda kaldı. Niye, bir algı 'Ersin'e rağmen şampiyon olunmuş.' Ben de düşünüyorum. Yani bir sezonda 37 maç oynamış bir kaleciye rağmen bir takım şampiyon olamaz. 'Rağmen' kelimesi biraz ağır olmuş. Yani şampiyon olduktan sonra uyandığım gün yani o tweeti atacak konuma gelmek. Hani kimse istemezdi. Şampiyon uyandığım gün bu benim hep içimdeydi. Yani sonuçta kolay değil. Ben orada 37 maç oynamışım. Çok uzun bir süre geçirmişiz. Her gün teste girmişiz. Testten negatif çıkarsan maç oynayacaksın, işte pozitif çıkarsan maçta oynayamayacaksın. Onun stresi işte 3 günde bir maçlar falan hani. 37 maç oynamışım İzmir'de şampiyon olmuşuz, diğer gün uyanmışım. Twitter'da adıma yapılmış bir algıdan dolayı bir tane yöneticimiz beni paylaşmak zorunda kalıyor. Yani ben anlamadım yani niye 'Rağmen' onu düşündüm. Ben bugüne kadar bunu dile getirmemiştim. Yani 37 maç oynamış bir futbolcuya rağmen, özellikle kaleci mevkisine rağmen nasıl bir takım şampiyon olur, onu da bilmiyorum.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..