Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Now Spor'da konuşan Veli Yiğit, Erbatur Ergenekon, Uğur Karakullukçu, Ersin Düzen ve Yağız Sabuncuoğlu, şunları söylediler.Veli Yiğit: "Eksiklerden dolayı karmaşık bir oyun vardı. Bugünün artı tarafı Beşiktaş'a yazar. Fenerbahçe adına da karamsar olunacak bir durum yok. Cerny şu anda Beşiktaş'ın en yetenekli 1-2 oyuncusundan bir tanesi. Asist özelliği, skor özelliği... Şu anda prime dönemini yaşıyor."Erbatur Ergenekon: "Çok keyifli bir derbi değildi. Eksikler çok fazlaydı. Ama gelecek açısından, motivasyon açısından Beşiktaş adına önemi bir galibiyet. Emirhan Topçu'nun ben geliştiğini düşünüyorum. Bu akşam da performansı gayet iyiydi. 25 yaşında. Olgunluk dönemine doğru gidiyor. Bir ara 'Bu forma size hangi oyuncuyu hatırlatıyor' sorusu vardı. Beşiktaş'ın bu sezonki beyaz formasıyla Cerny'nin bütünleştiğini düşünüyorum."Uğur Karakullukçu: "Beşiktaş bu sezon oynadığı 4 derbide de A planı ie istediğini aldı. Bu Sergen Yalçın'ın iyi plan yaptığını ve kadronun bu oyuna yatkınlığını gösteriyor. Beşiktaş yönetiminin yapması gereken kapalı savunmaları açacak oyuncu bulmak."Yağız Sabuncuoğlu: "Cerny, Beşiktaş'ın bütün santrforlarından daha iyi bitirici.''Yağız Sabuncuoğlu: "Gözünün önünde olan bir pozisyon, cesaret gösterip o penaltıyı sahada veremiyorsun. VAR'a bırakıyorsun..."Ersin Düzen: "Oğuzhan Çakır son 2 sezonda toplam 15 tane penaltı kararı verdi. 15 penaltının 12'si VAR yardımıyla, 1 tanesi yardımcı hakem uyarısıyla, 1 tanesi yarım kalan Galatasaray - Adana Demirspor maçındaydı."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..