Defne
Forum Üyesi
HABER MERKEZİ - Kainat Güzellik Yarışması’nda bu yıl Türkiye’yi temsil eden Ceren Arslan, yarışmanın ilk gününden beri gerek güzelliği gerek paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Ceren Arslan, Osmanlı motifleriyle bezeli elbisesiyle yerli ve yabancı basından tarafından beğeni topladı.
Skandalların eksik olmadığı şaibeli Miss Universe 2025 yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ceren Arslan ilk 30'a giremedi. Listeye giren isimler sonrası sosyal medyada tepki yağdı. Kazanan isim tartışmaların odağındaki Meksika güzeli Fatima Bosch oldu.
Meksika güzeli Fatima Bosch, Taylandlı yetkiliyle tartışma yaşamıştı. TV8'de Gel Konuşalım programına katılan ve o tartışmanın detaylarını aktaran Ceren Arslan, "Meksika güzeline herkes içinde bağırıldı. Organizasyon yetkilisi özür diledi. Olay olduğunda hepimiz şok geçirdik. Ben arkadan çıktım, 3-4 saatlik bir süreçti. 'Sözleşme imzalıyorsunuz, kurallara uymayan bir arkadaşımız var' dedi ve 'o kişi kendisini itiraf etsin' ifadelerini kullandı. Bütün kraliçelerimiz birbirimize bakıp ne olduğunu anlamaya çalıştık. Sonra yetkili 'Meksika' dedi. Karşılıklı münakaşa yaşandı. Bu olay oldu ve odasına gitmek istedim. Fırsat bulduğum an yanına gittim ve üzgün olduğumu söyledim. Lütfen yarışmayı bırakma dedim." açıklamasında bulundu.
Alıntı Metni
ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK BİRİNCİ ÖNCELİĞİM
Yorulduğunu dile getiren Arslan, "Mental anlamda ve fiziksel anlamda yıprandığım dönem oldu. Burada Türkiye yazısını taşıyordum, ülkemi temsil etmek birinci önceliğimdi. Bir kere Türkiye'yi daha çok ötekileştirme söz konusu." dedi.
ÇOK ÜNLÜ İSİM OKUL ARKADAŞI ÇIKTI
Arslan canlı yayında yaptığı açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Afra Saraçoğlu ile okul arkadaşıydım. Bazen de benzetiyorlardı bizi. İkimiz dil öğrencisiydik. Tekrar söylüyorum Demet Akalın ve Simge Sağın'a çok teşekkür ediyorum.
Emine Ün kızıyla fotoğrafını paylaştı! Görenler abla kardeş sandı
Misafirler için gizlenen link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.