Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Vole’de Beşiktaş gündemini değerlendiren Ali Sunal, takım içindeki bazı tercihlerin oyuncuların performansını olumsuz etkilediğini belirterek önemli açıklamalarda bulundu.Sunal, özellikle Cengiz Ünder’in durumuna değinerek şu ifadeleri kullandı:“Bir şeyi göremiyorum. Çıkışı da henüz göremiyorum. Ama ben şunlardan çok sıkıldım Beşiktaş’ta. Yani ben Cengiz Ünder'in topluma kazandırılma sosyal sorumluluk projesinin artık son birazcık daha yavaş yavaş gitmesini, yani futbola, hayata kazandırma… Tamam. Cengiz'e bence şans verildi. Bir de yoruluyor herhalde. Kondisyonu 90 dakikaya yeterli değil. Olabilir. Böyle bir 20 dakika, 25 dakika alsa Cengiz’i de bitirmese. Bence Cengiz'e sorsalar o da tercih edebilir.”Ali Sunal, Cengiz'i kazanmak için Cerny'i sağ kanattan alınca orta saha ve kanat düzeninin bozulduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:“Bir de şimdi Cerny’e… Bir de sen Cerny alıyorsun. Takımın en yetenekli oyuncusu Rafa Silva'nın durumundan sonra… Adam sağ kanat oyuncusu. Onu da oradan alıyorsun. Başka yere, ortaya koyuyorsun. Dağılıyor orada.”Beşiktaş’ın oyuncu tercihleri ve saha içi planlamasına yönelik eleştirilerde bulunan Ali Sunal, doğru rol dağılımının takımın performansı açısından kritik olduğunu vurguladı.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..