Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Mehmet Demirkol: “Rafa Silva ile ilgili durumu kulübün çözmesi lazım. Ya çıkıp ‘Böyle böyle oluyor’ diye açıklama yapacaksın ya da sorunu çözeceksin. Rafa Silva, bugün Türkiye’de forma giyen en iyi üç oyuncudan biri. Başkası başka bir isim söyleyebilir ama bana göre yetenek olarak ilk sırada. Maçta işi çözebilecek bir oyuncu.Bu yalanlanabilir ama Sergen Hoca ile Rafa Silva arasında bir kopukluk olduğu belli. Arada bir bağ sorunu var ancak bu tamir edilmeyecek bir şey değil. Bu, doğrudan başkanın çözebileceği bir konu.Beşiktaş’ta üç aktör var: Başkan Serdal Adalı, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve oyuncu grubu içerisinde takımın yıldızı Rafa Silva. Bu üçlü arasında bir bağ kopukluğu olduğu aşikar.Rafa Silva, elindeki en değerli oyuncu. Bu oyuncuyu kazanman gerekiyor. Kenarda bekleterek kazanamazsın. Eğer kopan bağı yeniden kuramayacaksan, en azından para kazanarak vedalaşman lazım.”Övünç Özdem: “Bende bir haber var. Rafa Silva ile Sergen Yalçın arasındaki ilişki çok net şekilde kopmuş durumda.Rafa, Sergen Yalçın görevde olduğu sürece Beşiktaş forması giymek istemiyor.”Mehmet Demirkol: “Kesin yalanlanacak bu haber, biliyorsun değil mi?”Övünç Özdem: “Olabilir, saygı duyarım ama bu bilgi var bende.”Mehmet Demirkol: “Bu yine de tamir edilebilecek bir durum. Her şeye rağmen, bu oyuncuyu kazanabilecek insanlar listesinde bir numaraya yine de Sergen Yalçın’ı yazardım. Çünkü Lucescu'nun ona nasıl yaklaştığını biliyor. Bu 'Bizim aramızda sorun yok' ile olmaz. Bu işin çözülmesi lazım.”Mehmet Demirkol: “Jota Silva’nın neden sürekli yedek olduğunu da anlamıyorum. Rafa’nın olmadığı tabloda, El Bilal’in önde olduğu; Jota ve Cengiz’in kanatlarda, Cerny’nin ise merkezde olduğu düzen, Beşiktaş adına bence en iyi şablon.Cerny merkezde çok daha iyi. Özellikle geçiş oyunu oynayacaksan, onu ortada tutmak istersin. Rafa’nın olduğu tabloda ise çift 10 numara ya da çift 8 numara olarak Cerny ile birlikte ikisinin merkezde kullanılabileceğini düşünüyorum.Bir başka plan olarak da 4-6-0 tarzı bir kadro olabilir. El Bilal olunca doğrudan 4-6-0 olmuyor belki ama o oyuna benzer bir yapı oynanabilir.”duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..