Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Ali Ece'nin Ekol Sports'taki değerlendirmeleri şu şekilde...Ali Ece: “Serdal Bey tehlikenin farkında değil. Serdal Adalı öyle düşünmeyebilir ama ben onu gerçekten seviyorum ve başarılı olmasını istiyorum.Neden biliyor musun? Ben bütün Beşiktaş başkanlarının başarılı olmasını istiyorum zaten. Süleyman Seba da en başarılısı olduğu için hepsinden fazla seviyorum. İnsani boyutu bir yana, onunla ilgili sevgi ötesi bir duygu hissediyorum.Şu açıdan: Bak, bu fikstürün sonucunda kongre çıkar. Sergen Yalçın gitti diyelim; bu fikstürden çıkamadı, Rafa Silva olmadan.Serdal Adalı’nın ayağını kaydırıp… O gayrimenkul projesi var ya, hani Beşiktaş’a gelir getirecek olan. Bak dikkat: O olay çıktığından beri kaç kişi tekrar başkan adayı olmaya karar verdi? Serdal Adalı farkında değil ya. Rafa Silva üzerinden ona karşı kurdukları tuzağın farkında değil.Çünkü o servet sahibi insanlar arasında—iyi anlamda söylüyorum—saf birisi. Farkında değil. Öyle şeylere kafası ermiyor.Kurtlar Vadisi, komplo teorileri falan…Sırf sosyal medyadan ilk çıkan haberlerin kaynaklarına, anonim hesaplarına baksın. Öyle, Beşiktaş’la ilgili özgür fikrini hakaret etmeden söyleyen, normal eleştiriler yapan taraftara kızacağına; o haber kaynaklarına baksın bakalım, onları bir inceletsin.İletişim birimi kuracaksa… Bak sana ne kuruyorlar başkan, haberin yok. Haberin yok başkan.Şu fikstür, Sergen Yalçın – Rafa çatışması… Bu fikstürde çıkacak kötü neticelerle bak bakalım seni nasıl kongre meydanına çekmeye çalışacaklar.”Beşiktaş'ın önümüzdeki beş maçı şu şekilde... Sizce Beşiktaş 5 maçtan kaç puan çıkartır?duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..