• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Bu fikstür kongreye götürür!''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Ali Ece'nin Ekol Sports'taki değerlendirmeleri şu şekilde...Ali Ece: “Serdal Bey tehlikenin farkında değil. Serdal Adalı öyle düşünmeyebilir ama ben onu gerçekten seviyorum ve başarılı olmasını istiyorum.Neden biliyor musun? Ben bütün Beşiktaş başkanlarının başarılı olmasını istiyorum zaten. Süleyman Seba da en başarılısı olduğu için hepsinden fazla seviyorum. İnsani boyutu bir yana, onunla ilgili sevgi ötesi bir duygu hissediyorum.Şu açıdan: Bak, bu fikstürün sonucunda kongre çıkar. Sergen Yalçın gitti diyelim; bu fikstürden çıkamadı, Rafa Silva olmadan.Serdal Adalı’nın ayağını kaydırıp… O gayrimenkul projesi var ya, hani Beşiktaş’a gelir getirecek olan. Bak dikkat: O olay çıktığından beri kaç kişi tekrar başkan adayı olmaya karar verdi? Serdal Adalı farkında değil ya. Rafa Silva üzerinden ona karşı kurdukları tuzağın farkında değil.Çünkü o servet sahibi insanlar arasında—iyi anlamda söylüyorum—saf birisi. Farkında değil. Öyle şeylere kafası ermiyor.Kurtlar Vadisi, komplo teorileri falan…Sırf sosyal medyadan ilk çıkan haberlerin kaynaklarına, anonim hesaplarına baksın. Öyle, Beşiktaş’la ilgili özgür fikrini hakaret etmeden söyleyen, normal eleştiriler yapan taraftara kızacağına; o haber kaynaklarına baksın bakalım, onları bir inceletsin.İletişim birimi kuracaksa… Bak sana ne kuruyorlar başkan, haberin yok. Haberin yok başkan.Şu fikstür, Sergen Yalçın – Rafa çatışması… Bu fikstürde çıkacak kötü neticelerle bak bakalım seni nasıl kongre meydanına çekmeye çalışacaklar.”Beşiktaş'ın önümüzdeki beş maçı şu şekilde... Sizce Beşiktaş 5 maçtan kaç puan çıkartır?duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.