Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Eyüp Yardımcı: ''Beşiktaş GAİN, BKT EuroCup'ta üçüncü maç için çarşamba günü evinde çarşamba günü Almanya temsilcisi Niners Chemnitz’i ağırlayacak. Grubunda oynadığı iki maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet elde eden Beşiktaş üçüncüsırada yer alırken Alman rakibi ise dördüncü sırada. Nasıl bir maç bizi bekliyor, görüşlerinizi alabilir miyiz?''Ahmet Kandemir: ''Beşiktaş geçen seneki kadrosuna göre hücum kalitesi çok daha yüksek bir kadro. Fakat çok oyuncu yeni geldiği için oyun içerisinde inişli, çıkışlı zamanlar oluyor. Bu da gayet normal yeni takımlar için. BKT EuroCup'ta ilk hafta aldığı mağlubiyeti sürpriz olarak nitelendiriyorum çünkü Beşiktaş EuroCup'ı almak için bu kadroyu kurdu. Eğer geçen seneki savunmadaki sertlik düzeyine ulaşabilirse bence geçen seneden çok daha başarılı olabileceğini düşünüyorum. BKT EuroCup'ta sonuna kadar gidecektir. O yüzden içerideki bu maçı rahat kazanacağını düşünüyorum. Kadro geçen seneye göre baktığımızda oyuncuları çok daha kaliteli ve yabancı oyuncuları da çok daha skorer oyuncular olarak görüyoruz.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..