Beşiktaşlım
Forum Üyesi
Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Hollandalı yıldız Wout Weghorst, siyah-beyazlı kulüpte oynadığı dönemde Manchester United'dan transfer teklifi aldığını ve sürecin detaylarını anlattı. Weghorst'un açıklamaları şöyle: -Beşiktaş'ta her şey çok iyi gidiyordu ve orada çok keyif aldım. -Bir gece menajerim Simon Cziommer beni aradı. Simon, 'Seninle ilgilenen iki kulüp var' dedi. Önce bana Brentford hakkında bir hikaye anlattı, sonra aniden, 'Wout, United seni istiyor!' diye bağırdı. Telefonu yere bıraktım ve gözyaşlarına boğuldum. -Beşiktaş Sportif Direktörü ile aram çok iyiydi ve ona çocukluk hayalimin Manchester United'da oynamak olduğunu anlattım. Anladığını söyledi, ancak Beşiktaş sürekli olarak daha fazla finansal teklifte bulundu. Miktar belirtmeyeceğim ama inanın bana, transferi gerçekleştirmek için çok para harcadım. GOL ATAMADI Beşiktaş'ta kısa ama etkileyici bir dönemin ardından Weghorst, Manchester United'a katıldı. Hollandalı oyuncu, United forması giydiği her maçta muazzam bir özveri gösterse de, altı aylık kariyeri boyunca tüm kulvarlarda 31 maçta sadece iki gol atabildi ve ligde gol atamadı. Ancak o sezon Carabao Kupası'nı kazandı ve Newcastle'a karşı kazanılan final maçında Marcus Rashford'un gol pasını attı. Bu, 33 yaşındaki oyuncunun kariyerindeki tek büyük kupaydı.HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..