• Vaynet.net, Türkçe içerikli genel forum sitesi ve eğlenceli paylaşım sitesi olarak kullanıcılara keyifli ve etkileşim dolu bir forum deneyimi sunuyor. Forum sitemizde merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir ve bildiğiniz konularda da diğer forum üyelerimize yardımcı olabilirsiniz.

Foruma katılmak için BURAYA TIKLAYIN

''Beşiktaş'ın en büyük sorunu kazanma alışkanlığı kazanamaması...''

Beşiktaşlım

Forum Üyesi
Hasan Arda Kaşıkçı: ''Çok mutlu oldum. Ya dandik maç niye mutlu? Dandik maç yoktur. Fenerbahçe Beşiktaş'la sahaya çıkıyorsa para atsalar önemlidir. Bu böyledir. Yani kupa maçı, bilmem ne maçı, önemlidir. Yıllar önce Beşiktaş çok iyi giderken kupada evinde Fenerbahçe'ye yenildi. Valla Beşiktaş orada dağıldı mesela yani. Kupa değil abi, Fenerbahçe ile oynamak önemlidir yani. Feneri yenmek süperdir.Beşiktaş'ın son 11 maçında 4 galibiyeti var arkadaşlar. Bu 5. galibiyet. Kazanmak çok önemlidir. Bir kazanma alışkanlığıdır. Bu kulübün en büyük sorunu kazanma alışkanlığı kazanamaması son 3.5 senede.Sergen Yalçın döneminde Beşiktaş son 10 maçında 3 galibiyet almıştı. Trabzonspor'la beraber kaldığı gün. Ama bir yandan da 5 maçtır da yenilmiyordu. Yani berabere kalıyor, yeniyor falandı. Sıklıkla beraber kalıyordu. Galibiyet alamıyordu. Galibiyet alma alışkanlığı yoktu. Kaybetmeme alışkanlığı hafiften başlamıştı ama kazanma alışkanlığı yoktu. Oturmamıştı. 10 kişi kalan takımı yenemiyordu. Öne geçip kazanamıyordu. Skoru koruyamıyordu. Bugün yine o tarz bir şey oldu. Yani eksik yakalamışsın. Fener'i 1-0 öne geçmişsin.Abraham'ın bir tane hatası yedin. Çok bireysel hata bir gol yedin. Ondan sonra 2. yarı. Bence hakemin hatasıyla 2-1 öne geçemedik. Bence penaltı Oosterwolde pozisyonu. Oosterwolde bozuyor Orkun'u.O şiddette gelen adama ne şiddette vurduğun önemli değil. O şiddette gelen adama o şarjı göstersen bile o adama çok bozarsınız. Zaten. Bence o penaltı. Penaltı değil onu sonra konuşuruz da şunu demeye çalışıyorum. Öne de geçebilirdik. Bir iki tane de kaçırdık. Ondan sonra o da olmadı. Ya maç bitecek gibi oldu. İçime bir şey düştü. Sıkıntı düştü. Ulan 12 maç oldu. 4 galibiyetimiz var. Yani koskoca Beşiktaş 3 maçtan birini kazanıyor. Benim hoşuma gitmedi yani. Ulan tam o sırada gol. Çok iyi geldi ya. Hakikaten çok iyi geldi.Abi biraz ihtiyaç var yüzümüzün gülmesine ya. Yüz güldüren galibiyet valla çok iyi geldi. Fenerbahçe hiç dersler çıkartması gereken bir maç değil abi. En golcü oyuncusu yok. Az forveti yok. Yedek forveti yok. Sağ beki yok. Sol beki yok. İki tane merkez ortası oyuncusu yok. Kalecisi yok. Yani ders çıkartılacak bir maç değil. Kazansan sen mutlu olurdun ama yani. Her şeye rağmen güzel bir galibiyet. Ben mutlu oldum. Ama ben şunu söyleyeyim. Beşiktaş adına da ders çıkartılacak bir maç değildi.Yani maçtan önce rejiyle konuşuyorduk. Ne olur ne biter. Ben dedim ki mağlup olsak kimseye kızılacak bir akşam da değiliz. Hani hezimete uğramadıktan sonra. Kızılacak bir akşam değil yani. Elde zaten işte Devrim'i sol oynatmazdın da Rashica'yı sol oynatırdın. Ortaya Demir Ege'yi atardın. Ya da Kartal Kayra'yı atardın. Orkun'u öne çekerdin. Şunun dışı başka hiçbir varyasyon yok. Yapabileceğin sahada. Fenerbahçe'de o da yoktu. Fenerbahçe'de o da yoktu. O yüzden ders çıkarılacak bir maç değil. Mutlu olunacak bir maç. Mutlu etti yani. O kadar.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum

Türkçe Forum Siteleri

İnternette bilgi paylaşımı ve tartışma ortamı arayanlar için forum siteleri uzun yıllardır popüler bir tercih olmuştur. Her yaştan ve ilgi alanından kullanıcıya hitap eden genel forum siteleri, teknoloji, oyun, kültür ve daha pek çok konuda geniş içerik sunmaktadır. Bu platformlar, katılımcıların hem öğrenme hem de eğlenceli vakit geçirme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Genel Forum Sitesi

İnternette Türkçe forumlar üzerinden içerik paylaşmak, dil bariyerini ortadan kaldırarak yerel kültüre uygun bir deneyim sunar. Türkçe forum siteleri, kullanıcıların bilgiye kolayca ulaşabileceği, aynı zamanda sosyal ve eğlenceli paylaşımlar yapabileceği platformlar oluşturur. Türkiye'deki internet kullanıcıları için bu forumlar, ilgi çekici konularda derinlemesine sohbetler sunar.

Genel Forum Siteleri

Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için eğlenceli forumlar, keyifli bir alternatif sunar. Farklı hobilere ve ilgi alanlarına yönelik içeriklerle dolu olan bu forum paylaşım siteleri, kullanıcılarına samimi bir ortamda vakit geçirme fırsatı sunarken, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma imkanı da sağlar. Eğlenceli paylaşımlar ve interaktif etkinliklerle dolu olan bu platformlar, hem öğrenmeyi hem de keyifli vakit geçirmeyi bir arada sunar.

İnternette yeni bir topluluk arayan ya da bilgi alışverişi yapmak isteyenler için genel forum siteleri harika bir başlangıç noktasıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Türkçe forumlar, herkesin ilgisini çekecek konularla doludur. Siz de bu platformlara katılarak, kendi ilgi alanlarınıza uygun başlıklarda sohbetlere katılabilir ve katkıda bulunabilirsiniz. 

Not : Lütfen Çekim Paylaşım Forumları için sitemizi kullanmayın.